Advies Kabels En Leidingen Infraprojecten Elst

Overheid

Al sinds de oprichting voert GOconnectIT opdrachten uit voor Provincies, Gemeentes, Waterschappen en Rijkswaterstaat. Met onze softwareoplossingen maken wij het verschil bij centrale en decentrale overheden. Maar ook met onze mensen in de vorm van projectbegeleiding en juridisch advies.

Vrijblijvend adviesgesprek

Producten en diensten

Ons aanbod

Slimme oplossingen en vergaande kennis over kabels en leidingen. GOconnectIT is in staan complexe projecten succes te voltooien en opdrachtgevers te ontzorgen middels software.

 

GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Voor de rol van toezichthouder kabels en leidingen in civiele projecten hebben wij experts in huis. Een toezichthouder is essentieel om de veiligheid en naleving van richtlijnen te borgen en draagt in belangrijke mate bij aan de voortgang van een project.
Cases

In de praktijk

Rijksoverheid, provincies, gemeenten en waterschappen hebben voor uiteenlopende toepassingen gebruik gemaakt van de oplossingen van GOconnectIT. Je vindt hier toepassingen van overheden met onze mensen én software.

Alle cases
IMG 1274 1 2

Werkbezoek A27/A12 Ring Utrecht

Rijnlandroute

Op bezoek bij project RijnlandRoute

Crow 500 Richtlijn

Een wegzakkend dorp onderheien

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan