Partner

Partners

GOconnectIT brengt de kabel- en leidingbranche in beweging. We werken graag samen met partners die vanuit hun eigen expertise net als wij de branche vooruit willen helpen. 

Logo Cob

Ovd7478 (1)

ITS

Met LOVION van onze Duitse partner ITS bieden we uitgebreide IT-ondersteuning voor technische bedrijfsprocessen. Lovion stelt, door zijn diepe integratie met onder andere GIS- en ERP-systemen informatie als kaarten, asset-data en procesgegevens snel en eenvoudig beschikbaar aan medewerkers.

De grootste kracht van het Lovion platform zit echter in het flexibel aanbieden van data. Door de compactheid van de data kan de gebruiker via intranet, internet en met mobiele oplossingen werken. Met Windows, iOS en Android worden alle gangbare besturingssystemen en apparaten ondersteund. Daardoor is de informatie niet alleen beschikbaar op kantoor, maar ook in het veld en dat zowel online als offline.

> GIS

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is een ondernemersorganisatie voor de bouw en infra . Er zijn ongeveer 4.300 kleine en grote bedrijven aangesloten waarvoor Bouwend Nederland de belangen op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau behartigt. Speciaal voor leden bieden zij kosteloos advies, hulp bij de bedrijfsvoering en ledenvoordelen. Zo komen aangesloten bedrijven in aanmerking voor korting op onze Klic-oplossingen.

> Klic Altijd en Overal Service

> www.klic-app.nl

Logobouwendnederland Witteachtergrond

Afperskoffer

Esders

Voor GO MapForms hebben we een koppeling gemaakt met de afperskoffers van Esders. Hierdoor is het verwerken van afpersgegevens mogelijk via bluetooth.

> GO MapForms

You-Get

You-Get verzorgt samen met GOconnectIT totaaloplossingen voor DSP processen bij netbeheerders en aannemers. You-Get verzorgt hierbij de koppeling tussen het DSP Platform en de GO MapForms (GMF) applicatie van GOconnectIT. Aannemers kunnen in de applicatie van You-Get opdrachten ontvangen, verwerken en doorzetten naar GMF. Na uitvoering komen de opdrachten terug in de DSP Connector van You-Get en kan de administratieve afhandeling gebruiksvriendelijk gedaan worden met de in GMF gegenereerde TG, AGA en AGP berichten. De oplossingen sluiten daarmee naadloos op elkaar aan en leveren samen alle tools die aannemers nodig hebben voor het uitvoeren van opdrachten via het DSP Platform.

> GO MapForms

Logo You Get

Ge Logo

GE (General Electric)

GOconnectIT is Authorized Channel Partner van GE en officieel Service Provider voor Smallworld GIS producten en diensten. Hiermee leveren we producten, zoals ons eigen ATLAS GIS, en bijbehorende diensten voor het beheren van kabel- en leidingnetten aan verschillende aannemers, netbeheerders en projectorganisaties.

> GIS