Advies Kabels En Leidingen Kanis Onderheien 7

Advies en ingenieursbureaus

Advies- en ingenieursbureaus weten maar al te goed elke verandering in de openbare ruimte geconditioneerd moet worden. GOconnectIT heeft de mensen én de software om advies- en ingenieurs bij te staan in het gehele proces rondom kabels en leidingen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Producten en diensten

Oplossingen

Het netwerk aan kabels en leidingen onder onze voeten is onmisbaar voor de continuïteit van onze voorzieningen. Assets waar rekening gehouden dient te worden bij ruimtelijke projecten. Je vindt bij ons SaaS, GIS en consultancy oplossingen om je hierbij te ondersteunen. 

GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor de rol van toezichthouder kabels en leidingen in civiele projecten hebben wij experts in huis. Een toezichthouder is essentieel om de veiligheid en naleving van richtlijnen te borgen en draagt in belangrijke mate bij aan de voortgang van een project.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Cases

In de praktijk

Tijdens het begeleiden van technische projecten kan de hulp van derden ingeschakeld worden. Ontdek hier hoe andere adviseurs- en ingenieursbureaus je voor zijn gegaan. 

Alle cases
Img 0859

Graafschade: een verschuiving in de aansprakelijkheid?

Rijnlandroute

Op bezoek bij project RijnlandRoute

Swiss Knife Hoe Krijg Ik Mijn Medewerkers Aan De App 1030X371

Hoe krijg ik m'n mensen aan de app?

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan