Img 1990 (1)

Graafschade voorkomen

GOconnectIT snapt als geen ander hoe essentieel het voorkomen van graafschade is. Met onze jarenlange ervaring in de kabel- en leidingenbranche en IT zijn wij de inmiddels de onmisbare schakel bij gegevensuitwisseling tussen netbeheerder en grondroerder. 

Onze klanten zijn succesvol in het voorkomen van graafschade, omdat de bewezen technologie van GOconnectIT zorgt voor een effectief en efficiënt proces. In het veld én op kantoor! Bovendien zijn wij initiatiefnemer van het gratis informatieplatform ikgagraven.nl. Verder wordt er dagelijks in Nederland door nagenoeg alle grote en honderden kleinere grondroerders gebruik gemaakt van alle oplossingen van GOconnectIT. Met aantoonbaar resultaat in reductie van graafschade. 

Producten en diensten

Cijfers graafschade

Doelstelling van de graafketen is om het aantal graafschades terug te brengen naar minder dan 25.000 in 2018. GOconnectIT draagt hieraan bij door klanten uit te rusten met de beste IT-oplossingen. Daarnaast informeren wij onze klanten doorlopend over belangrijke ontwikkelingen, zoals bijvoorbeeld KLIC-WIN en herziening van de Richtlijn CROW 250 over een Zorgvuldig Graafproces.

Bekijk onze oplossingen
GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.

blog

5 tips om veiliger te graven

We graven steeds meer en meer in Nederland en met de energietransitie in volle gang zullen we de komende jaren niet minder de grond roeren. Een kabel geraakt? Dit geeft niet alleen directe schade- en stagnatiekosten, maar kan ook maatschappelijke gevolgen hebben als bedrijven, winkels, scholen of ziekenhuizen tijdelijk geen stroom of internet hebben. En niet te vergeten de veiligheid van de veldmedewerkers op de put. Maar hoe graaf je veilig? In deze blog geven we vijf tips – voor zowel de veldmedewerkers, uitvoerders als kantoormedewerkers.