Kabels En Leidingen Graafproces

Projectontwikkelaars

GOconnectIT ondersteunt jou als projectontwikkelaar graag bij het ontwikkelen en realiseren van bouwprojecten. De ligging van kabels en leidingen, advies in verleggingstrajecten of visualisatie van de ondergrond. Samen brengen wij de risico's in kaart zodat jouw projecten zo efficiënt mogelijk worden voltooid.

Vrijblijvend gesprek

Producten en diensten

Oplossingen

De optimale voorbereiding en een vlekkeloze uitvoer van projecten. Vele projectontwikkelaars zijn je voorgegaan. Ontdek hier met welke toepassingen.

GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
Met GO Appeee worden medewerkers papierloos. Alles wat voorheen op papier plaatsvond, kan gedigitaliseerd worden dankzij het gebruikersvriendelijke GO Appeee. Alle formulieren, bonnen, handleidingen, voorschriften communiceer je digitaal naar de telefoon of tablet van de mobiele medewerker.
Met GO InfraMaps zorg je voor een tijdsbesparing en meer nauwkeurige calculatie in de voorbereidingsfase van elk project. Handmatig alle data los raadplegen en doorrekenen is kostenintensief, maar met GO InfraMaps maak je geautomatiseerde berekeningen en weet waar je allemaal mee te maken krijgt. Zodat je sneller, nauwkeuriger en beter voorbereid een tender of uitvoerfase in gaat.
Met GO WorkFlow is er een flexibele oplossing om alle processen te stroomlijnen. Volledig web gebaseerd, in Nederland ontwikkeld op basis van input uit de praktijk. GO WorkFlow is reeds in gebruik voor een veelheid aan processen. Van het inplannen van een rioolreiniger tot het aansluiten van VDSL kasten.
Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor de rol van toezichthouder kabels en leidingen in civiele projecten hebben wij experts in huis. Een toezichthouder is essentieel om de veiligheid en naleving van richtlijnen te borgen en draagt in belangrijke mate bij aan de voortgang van een project.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Cases

In de praktijk

Bekijk hoe projectontwikkelaars in de praktijk aan de slag zijn gegaan met de softwareoplossingen en adviezen van de mensen van GOconnectIT.

Alle cases
Foto Heijmans

Graafschade voorkomen: Heijmans neemt taak serieus

Gekleurde Kabels Buiten Swiss Knife (1)

Aansprakelijkheid bij graafschade aan kabels en leidingen

Coordinatie Kabels En Leidingen Dijkverbetering Onder Water 1

Een buitengewone klus in Marken

Wil het schiereiland Marken haar karakteristieke hoofd én land boven water houden, dan moet het continu blijven werken aan het verstevigen en vernieuwen van haar dijken.

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan