Vijf Belangrijke Trends In De Infrawereld

Netbeheerders

Netbeheerders staan voor een zware opgaven. De energietransitie is in volle gang en de infrastructuur moet op de schop. Doelstellingen van glasvezel uitrol, opschaling warmtenetten en nog veel meer. In de kern van werkprocessen maakt GOconnectIT het verschil voor netbeheerders in Nederland, Duitsland en Verenigd Koninkrijk.

Vrijblijvend adviesgesprek

Producten en diensten

Oplossingen

Softwareoplossingen om werkprocessen te digitaliseren, versnellen en optimaliseren. Compleet afgestemd op de behoefte van netbeheerders. Ook als je aannemer bent in de rol van netbeheerder, bieden wij handige tools.

Als je een kabel of leiding in beheer hebt, dan moet je aangesloten worden op KLIC Online van het Kadaster. Door dit te doen via een serviceprovider gaat dit sneller en gemakkelijker dan het zelf te doen. GO Wibon ontzorgt jou bij het volledige aansluitproces. GOconnectIT is de grootste service provider in de WIBON-dienstverlening.
Onze bewezen software oplossing optimaliseert en automatiseert alle FTTH werkzaamheden. GO FiberConnect maakt FTTH uitrol eenvoudig. GO FiberConnect is een FTTH uitrol tool gemaakt voor en samen met aannemers.
GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
Direct aan de slag om huisaansluiting te realiseren voor energie en water? Dankzij de software van GO MapForms ben je aangesloten op het DSP waardoor je een verbeterd en versneld revisie- en aansluitproces hebt
Met GO Appeee worden medewerkers papierloos. Alles wat voorheen op papier plaatsvond, kan gedigitaliseerd worden dankzij het gebruikersvriendelijke GO Appeee. Alle formulieren, bonnen, handleidingen, voorschriften communiceer je digitaal naar de telefoon of tablet van de mobiele medewerker.
Cases

In de praktijk

Digitaal werken is belangrijker dan ooit met de opgaves die gevraagd worden van netbeheerders. Ontdek hoe netbeheerders, of aannemers als netbeheerders, hier eerder gebruik van hebben gemaakt.

Alle cases
Afperskoffer

Volledig digitaal verwerken van afpersgegevens

IMG 1274 1 2

Inmeten met hoge nauwkeurigheid GPS meetapparatuur in GO MapForms

Theemswegtrace Rozenburg Brug

Werkbezoek Theemswegtracé

Het Theemswegtracé is een complex gebied. Er bevinden zich veel leidingen met gevaarlijke inhoud en cruciale kabels voor de omliggende petrochemische industrie.

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan