Hdd Boring Nieuwkoop Goconnectit 2 (1)

Bouw en Infra

Ruimtelijke uitdagingen komen elke dag voor in de bouw & infra branche. GOconnectIT heeft sinds 2001 oplossingen die deze sector verder helpt. Bijvoorbeeld op het gebied van graafschadepreventie, projectbegeleiding of innovatieve software-oplossingen.

Vrijblijvend adviesgesprek

Producten en diensten

Ons aanbod

GOconnectIT versnelt en digitaliseert de werkprocessen van de bouw- en infrabranche. Hiermee stimuleren wij het voorkomen van graafschades dankzij onze oplossingen. Van juridisch advies tot aan Cloud Based software.

 

GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
Direct aan de slag om huisaansluiting te realiseren voor energie en water? Dankzij de software van GO MapForms ben je aangesloten op het DSP waardoor je een verbeterd en versneld revisie- en aansluitproces hebt
Met GO InfraMaps zorg je voor een tijdsbesparing en meer nauwkeurige calculatie in de voorbereidingsfase van elk project. Handmatig alle data los raadplegen en doorrekenen is kostenintensief, maar met GO InfraMaps maak je geautomatiseerde berekeningen en weet waar je allemaal mee te maken krijgt. Zodat je sneller, nauwkeuriger en beter voorbereid een tender of uitvoerfase in gaat.
De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Met GO Appeee worden medewerkers papierloos. Alles wat voorheen op papier plaatsvond, kan gedigitaliseerd worden dankzij het gebruikersvriendelijke GO Appeee. Alle formulieren, bonnen, handleidingen, voorschriften communiceer je digitaal naar de telefoon of tablet van de mobiele medewerker.
Met GO WorkFlow is er een flexibele oplossing om alle processen te stroomlijnen. Volledig web gebaseerd, in Nederland ontwikkeld op basis van input uit de praktijk. GO WorkFlow is reeds in gebruik voor een veelheid aan processen. Van het inplannen van een rioolreiniger tot het aansluiten van VDSL kasten.
Onze bewezen software oplossing optimaliseert en automatiseert alle FTTH werkzaamheden. GO FiberConnect maakt FTTH uitrol eenvoudig. GO FiberConnect is een FTTH uitrol tool gemaakt voor en samen met aannemers.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Cases

In de praktijk

Binnen de bouw- en infrabranche maken meer dan 35.000 professionals gebruik van één van de oplossingen van GOconnectIT. 

 

Alle cases
Foto Heijmans

Heijmans bespaart tijd én geld met Klic Aanvraag Service

Coordinatie Kabels En Leidingen Dijkverbetering Onder Water 1

Een buitengewone klus in Marken

Wil het schiereiland Marken haar karakteristieke hoofd én land boven water houden, dan moet het continu blijven werken aan het verstevigen en vernieuwen van haar dijken.

Screenshot Klicmelding Bekijken In Klicbeheer

Op bezoek bij de NTP Groep

Het is altijd interessant om te zien hoe klanten onze producten gebruiken. Niet alleen om de kantoormedewerkers te spreken, maar juist ook om te zien hoe veldmedewerkers bijvoorbeeld de Klic App op de put gebruiken. Wij spraken uitvoerder Koen Gilissen en vakman GWW Jos Horstra van NTP Groep op het werk in Enschede.

Vraag vrijblijvend adviesgesprek aan