Klic Win Graafproces

Ons verhaal

De wereld van kabels en leidingen, infra en geo-ict is ons domein. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT én haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies: we brengen de kabel- en leidingbranche in beweging. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid.

Mensen en innovatie

Wij maken op unieke wijze geo-informatie en kennis beschikbaar voor iedereen. Hierdoor brengen wij vernieuwing in de branche en verminderen we graafschades. Sinds de oprichting in 2001 hebben wij ons gericht op GIS en de coördinatie van het proces kabels en leidingen bij infrastructurele projecten. Vanuit dit specialisme hebben we baanbrekende technologie voor buitendienstmedewerkers geïntroduceerd. Wat ons drijft zijn mensen en innovatie, met als uitgangspunt het werk van klanten makkelijker én leuker te maken.

"Voor een veiligere, slimmere en meer duurzame wereld boven én onder de grond"

Onderdeel van Sogelink

Samen met Geodan vormen we Sogelink, dé Nederlandse autoriteit en expert op het gebied van geo-ict. Met 250 medewerkers in Nederland zetten we ons in voor een veiligere, slimmere en duurzamere wereld boven én onder de grond.

We hebben een uitgebreid productportfolio. Met producten als Klic App, GO FiberConnect, GO Appeee, Geodan FLO Legal, Geodan reisafstandenHulpbijCROW500, GeodanMaps en kennisplatform ikgagraven.nl.


Over de grens, met de Sogelink Group, zijn we zelfs 700 mensen sterk. Sogelink Group is Europees leider in bouw- en infratechnologie met hoofdkantoren in Nederland, Frankrijk en Noorwegen.

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over wat we doen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

> neem contact op

Hier kun je ons vinden

📍 Fultonbaan 52, 3439 NE Nieuwegein
📞 +31 85 77 33 650

📍 Stationsstraat 11, 7607 GX Almelo
📞 +31 85 77 33 650

📍 President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam
📞 +31 20 57 11 311

Wat wij doen

GOconnectIT verbindt

  • Voorkomen van graafschades

  • Vereenvoudigen van werkprocessen

  • Vergroten van leveringszekerheid

  • Verleggingen coördineren zodat voortgang gewaarborgd is

  • Verduidelijken van wettelijke kaders

  • Vernieuwen van de branche