Klic Win Graafproces

Ons verhaal

De wereld van kabels en leidingen, infra en geo-ict is ons domein. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT én haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies: we brengen de kabel- en leidingbranche in beweging. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid.

Mensen en innovatie

Omdat we op unieke wijze geo-informatie en kennis voor iedereen beschikbaar maken, brengen wij vernieuwing in de branche en verminderen graafschades. Sinds de oprichting in 2001 hebben wij ons gericht op GIS en de coördinatie van het proces kabels en leidingen bij infrastructurele projecten. Vanuit dit specialisme hebben we baanbrekende technologie voor buitendienstmedewerkers geïntroduceerd. Wat ons drijft zijn mensen en innovatie, met als uitgangspunt het werk van klanten makkelijker én leuker te maken.

"Voor een veiligere, slimmere en meer duurzame wereld boven én onder de grond"

LOCATIQS Group

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Sinds begin 2019 is Swiss Knife onderdeel van GOconnectIT. Met als doel om aannemers, netbeheerders, telco’s en overheidsinstanties met slimme (mobiele) oplossingen en een breed productportfolio te ontzorgen en met elkaar te verbinden.

Inmiddels is er sprake van een heuse groep, namelijk: LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit: GOconnectIT en Geodan en o.a. de producten Klic App, GO FiberConnect, GO Appeee, Geodan FLO Legal, Geodan reisafstanden, GO Wibon, HulpbijCROW500, GeodanData en kennisplatform ikgagraven.nl.

Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, zowel in Nederland als daarbuiten!

Meer weten?

Heb je vragen of wil je meer weten over wat we doen? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder. 

> neem contact op

Hier kun je ons vinden

📍 Fultonbaan 52, 3439 NE Nieuwegein
📞 +31 85 77 33 650

📍 Stationsstraat 11, 7607 GX Almelo
📞 +31 85 77 33 650

📍 President Kennedylaan 1, 1079 MB Amsterdam
📞 +31 20 57 11 311

Wat wij doen

GOconnectIT verbindt

  • Voorkomen van graafschades

  • Vereenvoudigen van werkprocessen

  • Vergroten van leveringszekerheid

  • Verleggingen coördineren zodat voortgang gewaarborgd is

  • Verduidelijken van wettelijke kaders

  • Vernieuwen van de branche