2018 06 05 Ntp Enschede 15 (1)

Inloggen Klicbeheer

Log in op Klicbeheer via onderstaande button.

> Inloggen

GO Academy

Kennis bijspijkeren?

Wist je dat we ook trainingen hebben? De GO Academy biedt korte cursussen van een dagdeel rond het thema kabels en leidingen. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en hanteren een kwalitatieve en resultaatgerichte aanpak. Het werkveld van deelnemers staat altijd centraal. Kennis en vaardigheden kunnen meteen toegepast worden.

Support

Servicedesk

Heb je een vraag over een van onze softwareproducten? Onze medewerkers helpen je graag op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. 

servicedesk@geodan.nl
Producten en diensten

Ons cloud aanbod

GOconnectIT automatiseert en optimaliseert werkprocessen omtrent kabels en leidingen met bewezen vernieuwende en toegankelijke software voor het Klic-proces en het revisie - en aansluitproces. De software van GOconnectIT is gebaseerd op jarenlange ervaring in de kabel- en leidingbranche en ontwikkeld door experts. Inmiddels hebben we duizenden enthousiaste gebruikers en specifieke innovatieve tools gelanceerd voor heel veel tevreden klanten.

Cloud software
GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Als je een kabel of leiding in beheer hebt, dan moet je aangesloten worden op KLIC Online van het Kadaster. Door dit te doen via een serviceprovider gaat dit sneller en gemakkelijker dan het zelf te doen. GO Wibon ontzorgt jou bij het volledige aansluitproces. GOconnectIT is de grootste service provider in de WIBON-dienstverlening.