case - Graafwerkzaamheden Eneco warmte
Contact

John Muis

John Muis

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Aanpak Ring Zuid

De gemeente, de provincie en het Rijk hebben samen een plan gemaakt voor de ombouw van de zuidelijke ringweg. Dat plan heet Aanpak Ring Zuid.

 

Voor het plaatsen van damwanden is er een verticale radar techniek gebruikt om vooraf te kijken of er kans is op zwerfkeien en oude kabels en leidingen.

Het plan zorgt ervoor dat het verkeer vlotter doorstroomt en dat alle bestemmingen in de stad beter bereikbaar worden. De weg wordt beter ingepast in de omgeving. Dat verbetert de leefbaarheid. De weg wordt ook veiliger ingericht. De zuidelijke ringweg is zo’n twaalf kilometer lang en loopt dwars door de stad Groningen, ongeveer van Hoogkerk tot Westerbroek. De weg is belangrijk voor het verkeer van en naar de stad, maar ook voor het verkeer dat Groningen passeert. In de realisatiefase is GOconnectIT verantwoordelijk voor de coördinatie van het verleggen van de kabels en leidingen. 

Voor dit project is er een tijdelijk bomen hotel gemaakt. Hierin zijn ongeveer 100 bomen tijdelijk verplaatst om ze na het project weer terug te plaatsen.

90% van alle uitgekomen grond wordt hergebruikt binnen het eigen project, voor bijvoorbeeld het aanvullen en ophogen van afritten.

Producten en diensten

Onze producten die hierbij passen

GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Met Lovion van onze Duitse partner ITS bieden we uitgebreide IT-ondersteuning voor technische bedrijfsprocessen. Lovion stelt, door zijn diepe integratie met onder andere GIS- en ERP-systemen informatie als kaarten, asset-data en procesgegevens snel en eenvoudig beschikbaar aan medewerkers. Ontdek wat GOconnectIT voor jou kan betekenen op het gebied van GIS-systemen en consultancy.
Producten en diensten

Onze diensten die hierbij passen

Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor de rol van toezichthouder kabels en leidingen in civiele projecten hebben wij experts in huis. Een toezichthouder is essentieel om de veiligheid en naleving van richtlijnen te borgen en draagt in belangrijke mate bij aan de voortgang van een project.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Producten en diensten

Onze trainingen die hierbij passen

Werk je voor het eerst met de Klic Altijd en Overal Service, of wil je jouw kennis opfrissen en meer uit het systeem halen? In de training ontdek je onder andere uitleg over WIBON, basis rechten en plichten bij graafschade en nog meer handige tips & tricks voor een efficiënt Klic proces.
Case:

Hoe krijg ik m'n mensen aan de app?

Bij veel bedrijven in bijvoorbeeld de infrastructuur was het tot voor kort gemeengoed: papieren werkbonnen en mappen vol met formulieren. Tegelijkertijd kan tegenwoordig bijna iedereen werken met een mobiele telefoon of andere mobiele device en zijn apps haast de gewoonste zaak van de wereld. Tijd om voor al die bonnen en formulieren een app te maken. Maar hoe zorg je ervoor dat de apps echt gebruikt worden?

Swiss Knife Hoe Krijg Ik Mijn Medewerkers Aan De App 1030X371
Case:

Aansprakelijkheid bij graafschade aan kabels en leidingen

Het juridische kader op het vlak van zorgvuldig graven is een lastig gebied. De aansprakelijkheid bij graafschade is niet op basis van een paar eenvoudige regels vast te stellen. Ook zijn de ontwikkelingen van de afgelopen jaren van invloed hierop. De vraag is natuurlijk: welke partij is in welke situatie aansprakelijk voor welk deel van de schade?

Gekleurde Kabels Buiten Swiss Knife (1)