Gekleurde Kabels Buiten Swiss Knife (1)
Contact

Arjan van Boheemen

Arjan Van Boheemen

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Parklaan Ede

In Ede-Oost wordt het drukker op de weg. Zeker met de oplevering van steeds meer woningen op de kazerneterreinen en het Enka-terrein. Ook vanwege de ontwikkelingen op het World Food Center terrein moet het gebied goed bereikbaar zijn. Daarom legt Van Gelder in opdracht van de gemeente Ede in 2022 de Parklaan aan. Die verbindt de A12 met de N224.

Als projectleider K&L (derden) ben ik binnen het project verantwoordelijk voor het coördineren van voor het project noodzakelijke verleggingen van categorie 2 kabels en leidingen en het borgen van de juiste uitvoering van grondroerende werkzaamheden volgens de WIBON en de CROW-publicatie 500 ‘Schade voorkomen aan kabels en leidingen’

Producten en diensten

Onze producten die hierbij passen

De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Producten en diensten

Onze diensten die hierbij passen

Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Producten en diensten

Onze trainingen die hierbij passen

Met de training ‘Hulp bij het CROW 500-proof maken van jouw organisatie’ ben je binnen 1 dag op de hoogte hoe jullie graafschade voorkomen met de CROW 500.
Werk je voor het eerst met de Klic Altijd en Overal Service, of wil je jouw kennis opfrissen en meer uit het systeem halen? In de training ontdek je onder andere uitleg over WIBON, basis rechten en plichten bij graafschade en nog meer handige tips & tricks voor een efficiënt Klic proces.
Tijdens deze cursus komt aan bod hoe grondroerders graafschade kunnen voorkomen en welke rechten en plichten de betrokken partijen in de graafketen over en weer hebben. Dit is met name handig voor werknemers die in de grond-, wegen- en waterbouw werkzaam zijn.