Go Wibon Wion Kabels
Contact

Jasper Selten

Jasper Selten

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

Hyde Park

Met de herontwikkeling van dit verouderde en deels leegstaande kantorenpark Beukenhorst-West wordt met Hyde Park een nieuwe stadswijk met hoogstedelijke uitstraling inclusief winkels, horeca en gemaksvoorzieningen gecreëerd.

Er is ruimte voor maximaal 4.000 woningen met bijbehorende voorzieningen. De stedenbouwkundige opzet gaat uit van hoge dichtheden en hoogwaardige en intieme openbare ruimte. De nieuwe woningen worden niet meer aangesloten op gas, maar op een WKO-systeem dat ingepast moet worden in openbare ruimte waar al een forse hoeveelheid kabels en leidingen ligt. De gefaseerde bouw zorgt voor uitdagingen op het vlak van verleggingen van de kabels en leidingen, die ook gefaseerd moet verlopen. GOconnectIT is verantwoordelijk voor de coördinatie hiervan. Meer informatie over Hyde Park vind je hier.

Producten en diensten

Onze producten die hierbij passen

Met Lovion van onze Duitse partner ITS bieden we uitgebreide IT-ondersteuning voor technische bedrijfsprocessen. Lovion stelt, door zijn diepe integratie met onder andere GIS- en ERP-systemen informatie als kaarten, asset-data en procesgegevens snel en eenvoudig beschikbaar aan medewerkers. Ontdek wat GOconnectIT voor jou kan betekenen op het gebied van GIS-systemen en consultancy.
GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
Producten en diensten

Onze diensten die hierbij passen

Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Producten en diensten

Onze trainingen die hierbij passen

Met de training ‘Hulp bij het CROW 500-proof maken van jouw organisatie’ ben je binnen 1 dag op de hoogte hoe jullie graafschade voorkomen met de CROW 500.