A27 A2 Ring Utrecht
Contact

Arjan van Boheemen

Arjan Van Boheemen

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

A27/A12 Ring Utrecht

Op de Ring Utrecht komt veel doorgaand en regionaal verkeer samen. Hierdoor ontstaan problemen, zoals files, geluidoverlast en verslechtering van de luchtkwaliteit. Rijkswaterstaat extra rijstroken en drukke verkeersstromen files de veiligheid en bereikbaarheid.

Sinds begin 2018 maakt GOconnectIT deel uit van de backoffice techniek van Rijkswaterstaat en is verantwoordelijk voor alle kabels en leidingen Categorie 1 verleggingen voor de gehele scope. Sinds de vernietiging van het Tracebesluit (TB) medio 2019 is Rijkwaterstaat druk bezig geweest met de RO procedures en is respectievelijk in november 2020 en recent in juli 2022 een nieuw (wijzigings) TB vastgesteld. GoconnectIT is ook gedurende die periode (en tot op heden) als adviseur kabels en leidingen betrokken bij het project.

 

Wist je dat?

Sinds medio dit jaar voert Rijkswaterstaat binnen een deel van de scope van de A27-A12 Ring Utrecht onderhoud uit aan de Galecopperburg op de A12  in de richting van Arnhem .  

Tijdens de werkzaamheden geldt een maximumsnelheid van 70 km/uur waarbij gebruik wordt gemaakt van het trajectcontrolesysteem op de parallelbaan richting Arnhem. Het aanpassen van een trajectcontrolesysteem vanwege werkzaamheden is in Nederland nog nooit eerder gedaan, maar omdat het werkgebied precies binnen een sectie van de trajectcontrole valt, bleek dit technisch mogelijk.

Producten en diensten

Onze producten die hierbij passen

De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Producten en diensten

Onze diensten die hierbij passen

Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Producten en diensten

Onze trainingen die hierbij passen

Met de training ‘Hulp bij het CROW 500-proof maken van jouw organisatie’ ben je binnen 1 dag op de hoogte hoe jullie graafschade voorkomen met de CROW 500.
Tijdens deze cursus komt aan bod hoe grondroerders graafschade kunnen voorkomen en welke rechten en plichten de betrokken partijen in de graafketen over en weer hebben. Dit is met name handig voor werknemers die in de grond-, wegen- en waterbouw werkzaam zijn.