GO MapForms app nu ook voor iOs

9 oktober 2018

Een digitale werkmap beschikbaar voor iedereen! Om digitalisering verder te bevorderen is de GMF app nu ook beschikbaar voor iOS. De GMF app wordt al meerdere jaren gebruikt op Android en Windows. Zo hebben we feedback van gebruikers kunnen verwerken in de iOS-versie van de app.

GOconnectIT is een paar jaar geleden gestart met de GMF app voor Android. Op dat moment werd Android door de overgrote meerderheid van onze klanten gebruikt als besturingssysteem. Daarnaast geeft de Windows-versie werkvoorbereiders de kans om vanaf desktop met de app te werken. De laatste tijd begon de vraag naar een versie voor iOS toe te nemen, waardoor we aan de slag zijn gegaan met de app voor dit platform. En inmiddels is de GMF app voor iOS beschikbaar via de store!

Voor de iOS-versie is meteen nagedacht over een nieuwe, verbeterde user interface mede naar aanleiding van feedback van gebruikers. Ook lag bij het ontwerp de focus op het werkproces, waardoor een gebruiker nog sneller ziet wat de volgende stap is en meer overzicht heeft in het proces. Er zijn minder handelingen nodig om het proces te voltooien, zo onthoudt de app als je hebt gezoomd in de schets, ook als je tussen schetsen wisselt.

Over GO MapForms

Meer weten over GMF?

Neem contact op

Contact person photo
Tim Vrijsen +31623689541
Vorige item
Volgende item