Sogelink Group New Strategic Partner

GOconnectIT en Sogelink bundelen de krachten

26-04-2022

Met unieke kennis en technologie heeft GOconnectIT zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot marktleider in oplossingen voor het inwinnen, visualiseren en analyseren van gegevens uit de ondergrond. Daarnaast bieden we sinds onze oprichting dienstverlening vanuit specifieke (infra)kennis, zoals conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies.

Met Geodan vormen we sinds 2020 de LOCATIQS Group. Samen maken we met behulp van location intelligence de wereld boven én onder de grond slimmer, veiliger en duurzamer. Of het nu gaat om het toekomstbestendig maken van onze infrastructuur, het voorkomen van graafschade, het versnellen van de energietransitie of de logistieke uitdagingen in onze steeds slimmer wordende steden; op steeds meer plekken bieden onze oplossingen antwoorden en waardevolle inzichten. Als LOCATIQS Group zijn we nu toe aan de volgende stap.

Een nieuwe strategisch partner
Om meer impact te kunnen maken, bundelt de LOCATIQS Group per 25 april 2022 de krachten met de Sogelink groep. Sogelink is de Franse marktleider van bewezen innovatieve en specialistische software-oplossingen voor de bouw- en infrabranche. Een krachtige partij die onze activiteiten aanvult en sterker maakt en onze klanten toegang geeft tot nieuwe technologie. Zodat jij jouw werk nog slimmer en efficiënter kunt uitvoeren.

Deze stap geeft ons de mogelijkheid om klanten in binnen- en buitenland versneld toegang te geven tot innovatieve producten en diensten. Bijvoorbeeld oplossingen op het gebied van Augmented Reality, BIM, engineering, pointclouds en het digitaal inmeten van assets. Vanuit de samenwerking met Sogelink zullen we profiteren van elkaars kracht, maar blijven we vanuit ons eigen merk en bedrijf opereren. Als klant blijf je verzekerd van onze vertrouwde service, kwaliteit en vaste contactpersonen.

Wij kijken met vertrouwen en veel plezier uit naar de toekomst. Heb je vragen naar aanleiding van dit bericht, laat het ons dan gerust weten. Binnenkort zullen we meer informatie delen over de mogelijkheden die deze stap jou als klant te bieden bieden heeft.

Bekijk hier het officiële persbericht