Img 20200807 Wa0015 (2)

Geodan en GOconnectIT bundelen de krachten

11-08-2020

GOconnectIT heeft op vrijdag 7 augustus  een nieuwe belangrijke stap in het uitbouwen van de GOconnectIT Group gezet. We gaan de samenwerking aan met Geodan, al 35 jaar specialist op het gebied van location intelligence. Door deze samenwerking wordt het mogelijk om innovatieve technologieën, zoals IoT, VR/AR, BIM en 3D versneld toegankelijk te maken voor de infrabranche. Daarbij zetten we ons sterk in op verdere internationalisering en verbreding van het productportfolio.

GOconnectIT en Geodan vormen, samen met GO Wibon (voormalig Geodan Van den Berg) en Swiss Knife, de GOconnectIT Group: een leidende softwaregroep met ca. 250 medewerkers op het gebied van geo-ict en field service management. De groep heeft als doel om de infrabranche en overheidsinstanties met slimme (mobiele) oplossingen en een breed product- en dienstenportfolio te ontzorgen en met elkaar te verbinden. 

Bert Scholten (Algemeen Directeur Geodan):

“Geodan is innovatief koploper op het gebied van location intelligence. Bij tal van complexe ruimtelijke en maatschappelijke opgaven geven onze oplossingen waardevolle antwoorden en inzichten. Door de samenwerking met GOconnectIT zullen nog meer klanten daarvan profiteren. Door van elkaar te leren en de krachten te bundelen, kunnen we nog meer impact maken richting een duurzame samenleving. Daarmee wordt ons werk nog waardevoller. Ik kijk er ontzettend naar uit om aan de slag te gaan en samen deze inspirerende opdracht te realiseren.”

Edwin van Rooijen en Matty van Leeuwen (Directie GOconnectIT): 

“Wij zijn zeer enthousiast over het toevoegen van Geodan aan de groep. De afgelopen maanden hebben ons geleerd dat we enorm complementair zijn aan elkaar. Geodan is een autoriteit op het gebied van geo-ict en loopt jaren voor op de concurrentie op het gebied van onder andere 3D, Augmented Reality, Smartcity/Digital Twin en BIM. Zaken die hun intrede al nemen en de komende jaren een vlucht gaan nemen in de branche waarin wij werkzaam zijn. Andersom heeft GOconnectIT een trackrecord op het gebied van het vermarkten van mooie technologie aan een brede doelgroep. Dit zien wij dan ook als een echte win-winsituatie.”  


vlnr: Theo Thewessen, Henri van Mil, Evert Meijer, Henk Scholten, Matty van Leeuwen en Bert Scholten

Over Geodan

Al 35 jaar maakt Geodan  innovatief specialist op het gebied van location intelligence  met de verbindende kracht van locatie, de wereld veiliger, efficiënter en duurzamer. Met ruime aandacht voor innovatie en activiteiten in de wetenschap/onderzoek, de overheid én het bedrijfsleven, werkt het voor (o.a.) ProRail, PostNL, de ministeries van I&W en BZK en verschillende decentrale overheden. Geodan heeft 170 medewerkers en vestigingen in Den Bosch en in Amsterdam.