Digital Twin Soil

Deelname aan BIM World Paris 2024

We zijn enthousiast om deel te nemen aan de BIM World Paris -conferentie, net zoals vorig jaar. Voor de BIM World Paris 2024 conferentie op 3 en 4 april hebben we een inzending gestuurd over hoe een Digital Twin kan helpen bij het verminderen van grondtekort. We hopen dat we dit jaar weer in de prijzen vallen, net als vorig jaar!

Winnende casus

Tijdens de vorige editie van de BIM World Paris-conferentie hebben we de Digital Twin Jury Prijs gewonnen met onze casus over dijkversterking in Nederland. Hiermee hebben we internationaal laten zien dat we expertise hebben op dit gebied, wat van groot belang is voor de bouwsector in de strijd tegen klimaatverandering.

Deze inzending

Onze inzending voor de BIM World Paris 2024 is gericht op het gebruik van een Digital Twin als oplossing voor het groeiende probleem van grondtekort. De vraag naar grond is hoog, met name voor woningbouw, het stijgende zeeniveau en de energietransitie. Daarom moeten we slim omgaan met onze beschikbare grond. Met behulp van de Digital Twin bieden we een graaf tool aan waarmee we berekenen waar de opgegraven grond het beste hergebruikt kan worden - een soort Marktplaats voor grond dus!

Jij kunt een belangrijke rol spelen in het succes van onze inzending tijdens het BIM World event door te stemmen op onze ingezonde case. Met deze stemmen kunnen we concurreren met andere organisaties voor de Publieksprijs!

Bekijk onze inzending en breng hier je stem uit