6 video's van klanten en partners

Zomerse content: 6 video's uit de branche

20 augustus 2019

'Komkommer-bijna-op'-tijd: de klanten zijn nog niet allemaal terug, projecten starten nog mondjesmaat op, de bureaula is netjes opgeruimd en de mapjes op het bureaublad zijn op correcte wijze heringedeeld. Wat nu?  Vervelen kan natuurlijk, of met constructieve en nuttige tips aan de slag: https://groentegroente.nl/groentes/komkommer/

Maar je kan ook gewoon inspiratie opdoen voor een nieuw seizoen kabels en leidingen en achteroverleunen met wat popcorn voor een aantal prachtige Hollywoodwaardige video's van onze klanten/partners: 

“Theemswegtrace” door Port of Rotterdam 

In Rotterdam wordt hard gewerkt aan het Theemswegtracé. GOconnectIT adviseert en begeleidt het proces kabels en leidingen. Eén van de grote uitdagingen voor onze collega’s is het voorzichtig omgaan met de vele kabels en leidingen met gevaarlijke stoffen van de industrie in de omgeving. Bekijk de film van het project door Port of Rotterdam:

 

“Fietstunnel bouwen in een weekend” – KWS

Sommige mensen liggen wat op de bank, ontbijten met een koude pizza (we noemen geen namen, maar je weet wie je bent) en proberen hun (figuurlijke) kater te trotseren, maar er zijn ook mensen die een fietstunnel aanleggen, zoals het team van KWS bijvoorbeeld:“Hoogspanning” door Visser & Smit Hanab 

Onze klant Visser & Smit Hanab draait de hand niet om voor de aanleg van een hoogspanningsnet. Hier zie je hoe dat in zijn werk gaat. De muziek gaat misschien snel en roekeloos, maar laat je niet in de luren leggen, voor de taak zelf is voorzichtigheid en beleid vereist:

 

"Timelapse: inschuiven 700.000 kilogram zware tunnel"  - door Heijmans

Een heuse YouTube-hit van Heijmans: 50.000+ keer bekeken dus een bekende video wellicht maar ja, het is ook betoverend mooi natuurlijk:

 

“Worker is king” by GKB Groep 

Tuurlijk, de film moet het hebben van de steengoeie muziek, maar dan nog: wat een montage, wat een spanning en hoe kun je nou niet op het puntje van je stoel zitten als je ziet wat er allemaal wordt klaargespeeld in zo korte tijd: Worker is  truly king:“Nieuwe drinkwatertransportleidingen voor Amsterdam - De Nieuwe N200”  - KWS

We willen onszelf natuurlijk niet nóg een keer promoten, maar vooruit, we doen het toch: GOconnectIT heeft haar steentje bijgedragen aan het succesvol leggen van nieuwe drinkwatertransportleidingen voor Amsterdam.  Na 150 jaar vernieuwd voor het aanleveren van water uit de duinen. Een derde van Amsterdam drinkt dit water, een derde! Bekijk de film van KWS:En nog een Bonusvideo? Wat een video-feestje.

Je dacht dat jouw collega goed met een graafmachine overweg kon? Wat denk je van Jenga spelen, kalligraferen of betere dansmoves maken dan Michael Jackson?

En nu weer aan het werk! Hup, je werkt vast net als wij bij een serieus bedrijf.

Vraag over (video)content?

Neem contact op:

Vorige item
Volgende item