Kantoor Goconnectit Nieuwegein

Rudi Zoet

Projectleider & Juridisch adviseur
+31857733650
r.c.zoet@goconnectit.nl

Rudi Zoet

Weetje

Ondanks aandringen van zijn vriendin weigert Rudi zijn verzameling Donald Ducks en zijn modeltreintjes weg te gooien, hoewel dit nog steeds in onuitgepakte verhuisdozen staat.

Connect met Rudi

In Rudi’s dubbelrol als juridisch specialist én projectleider kabels & leidingen komen zijn kennis en talenten bij elkaar. Hij heeft de opleiding Technische Planologie afgerond en Recht en Bestuur gevolgd. Naast projectmanagement adviseert Rudi klanten over beleid, wet- en regelgeving en processen. Na werktijd klust Rudi regelmatig in zijn huis of speelt gitaar.

Mijn dagelijkse bezigheden zijn erg afwisselend en ook de locaties zijn erg gevarieerd. Sommige weken ben ik veel op kantoor, bij GOconnectIT of ProRail waar ik voor enkele dagen per week gedetacheerd ben. Verder ben ik vaak op projectlocatie voor overleg.

Producten en diensten

Producten waar Rudi aan werkt

Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.