Kantoor Goconnectit Nieuwegein

Bart Hagendoorn

GIS-medewerker
+31857733656
b.hagendoorn@goconnectit.nl

Img 1120 Bart

Weetje

Bart speelt al sinds jonge leeftijd honkbal als pitcher/werper. Het leuke aan honkbal vindt hij dat iedereen een eigen rol heeft en het meer gericht is op techniek en kracht, dan puur op uithoudingsvermogen.

Connect met Bart

Bart lost graag GIS-vraagstukken op met betrekking tot WIBON. Hij zorgt er samen met collega’s voor dat de kabels en leidingen van de klanten op de juiste manier bij het Kadaster terechtkomen en hij assisteert grondroerders bij vragen over de netwerken van onze klanten. Ook in zijn vrije tijd is hij vaak achter zijn pc te vinden en de laatste tijd verdiept hij zich in de ontwikkelingen met VR.

Elke klant heeft zijn eigen data en voor elke klant is er een unieke aanpak nodig om onze service op een zo goed mogelijke manier te leveren.

Producten en diensten

Producten waar Bart aan werkt

Als je een kabel of leiding in beheer hebt, dan moet je aangesloten worden op KLIC Online van het Kadaster. Door dit te doen via een serviceprovider gaat dit sneller en gemakkelijker dan het zelf te doen. GO WIBON ontzorgt jou bij het volledige aansluitproces. GOconnectIT is de grootste service provider in de WIBON dienstverlening.