Kantoor Goconnectit Nieuwegein

Allert-Jan Veldman

Senior servicedesk medewerker
+31857733654
a.veldman@goconnectit.nl

Img 6583 2

Weetje

Allert-Jan komt wel eens achter zijn computer vandaan hoor, bijvoorbeeld om te fitnessen! Hij heeft altijd gevoetbald, en blijft dit leuk vinden.

Connect met Allert-Jan

Allert-Jan houdt zich in zijn rol onder andere bezig met de verbetering van werkprocessen, het bijhouden van de kennisbank en aansturing van het Servicedesk team. Tussendoor neemt hij graag de telefoon op om klantproblemen op te lossen. Ook in zijn vrije tijd prutst Allert-Jan regelmatig aan zijn computer, maar ook gamen en zijn vriendin krijgen voldoende aandacht.

GOconnectIT is een gevestigde naam in de wereld van kabels en leidingen. Met een team van gedreven professionals werken we aan uitdagende projecten bij toonaangevende opdrachtgevers.

Producten en diensten

Producten waar Allert-Jan service voor verleend

GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Direct aan de slag om huisaansluiting te realiseren voor energie en water? Dankzij de software van GO MapForms ben je aangesloten op het DSP waardoor je een verbeterd en versneld revisie- en aansluitproces hebt
Onze bewezen software oplossing optimaliseert en automatiseert alle FTTH werkzaamheden. GO FiberConnect maakt FTTH uitrol eenvoudig. GO FiberConnect is een FTTH uitrol tool gemaakt voor en samen met aannemers.
Met GO Appeee worden medewerkers papierloos. Alles wat voorheen op papier plaatsvond, kan gedigitaliseerd worden dankzij het gebruikersvriendelijke GO Appeee. Alle formulieren, bonnen, handleidingen, voorschriften communiceer je digitaal naar de telefoon of tablet van de mobiele medewerker.
Met GO WorkFlow is er een flexibele oplossing om alle processen te stroomlijnen. Volledig web gebaseerd, in Nederland ontwikkeld op basis van input uit de praktijk. GO WorkFlow is reeds in gebruik voor een veelheid aan processen. Van het inplannen van een rioolreiniger tot het aansluiten van VDSL kasten.