Innovatie

Innovatie

Stel je voor dat je voor het eerst een projectlocatie bezoekt en binnen enkele minuten, zonder een schop in de grond te steken, helemaal op de hoogte bent van alle assets die zich onder de grond bevinden. Je weet meteen wie de eigenaar is, welke klanten erop aangesloten zijn en het allerbelangrijkste; waar ze zich bevinden. Augmented Reality: over enkele jaren de standaard. 

GOconnectIT maakt Augmented Reality en andere technologieën toepasbaar door de ontwikkeling van breed inzetbare en toegankelijke applicaties. De tablet en smartphone zijn inmiddels niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar de release van de eerste iPad is nog geen tien jaar geleden. GOconnectIT is destijds direct op deze ontwikkeling ingesprongen met onze cloud software. Ons uitgangspunt is dat klanten met onze software altijd de nieuwste technieken in hun voordeel kunnen laten werken. Dit maakt het werk makkelijker, leuker en voorkomt graafschade.

Wij betrekken ook graag de kennis, feedback en ervaringen van onze klanten bij onze productontwikkeling. Vanuit dit uitgangspunt realiseren we mét de gebruikers mooie en vernieuwende producten vóór de gebruikers.

Klanten vertellen

Waarom GOconnectIT

Contact

Contact

Tim Vrijsen
Key accountmanager
+31623689541

Over Tim
Contact person