Carrière bij GOconnectIT

Werken bij GOconnectIT

Wil je een carrière in de wereld van kabels en leidingen en geo-IT? Wij zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Ook voor stagiairs en afstudeerders zijn er volop mogelijkheden!

Bij GOconnectIT verveelt niemand zich snel. Met een team van gedreven mensen zorgen we niet alleen dat jij je kunt ontwikkelen, maar ook dat onze klanten beter worden. We werken hard en maken tegelijkertijd ook graag tijd vrij voor andere belangrijke dingen. Zoals een muzikale bingo (dit is veel leuker dan het klinkt), een drankje na werktijd of een sportieve activiteit.

Wie er goed bij ons past? Enthousiaste aanpakkers, die gaan voor de beste oplossingen en kwaliteit. Houd je van een potje tafeltennis zo af en toe, dan heb je alvast een streepje voor.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van een heuse GOconnectIT Group, een krachtige combinatie van labels en bedrijven, bestaande uit: GOconnectIT, GO Wibon (voorheen Geodan van den Berg), Swiss Knife en Geodan. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en ca. 250 medewerkers hard op weg om een leidende geo-IT speler te worden, in binnen- en buitenland!

GOllega's vertellen

GOllega's aan het woord

Waarom

Waarom bij GOconnectIT werken?

  • Toonaangevende klanten
  • Uitdagende projecten
  • Kansen om te leren en groeien
  • Zelfstandig werken
  • Elke dag een verse lunch
  • Ruimte voor initiatieven
Vacatures

Vacatures

Team

Word jij onze nieuwe GOllega?

Word jij onze nieuwe GOllega?

Contact

Meer weten?

Karen van Delst
Manager HR
+31857733650

Over Karen
Contact person