Carrière bij GOconnectIT

Werken bij GOconnectIT

Wil je een carrière in de wereld van kabels en leidingen en geo-IT? Wij zijn altijd op zoek naar talent. Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie. Ook voor stagiairs en afstudeerders zijn er volop mogelijkheden!

Bij GOconnectIT verveelt niemand zich snel. Met een team van gedreven mensen zorgen we niet alleen dat jij je kunt ontwikkelen, maar ook dat onze klanten beter worden. We werken hard en maken tegelijkertijd ook graag tijd vrij voor andere belangrijke dingen. Zoals een muzikale bingo (dit is veel leuker dan het klinkt), een drankje na werktijd of een sportieve activiteit.

Wie er goed bij ons past? Enthousiaste aanpakkers, die gaan voor de beste oplossingen en kwaliteit. Houd je van een potje tafeltennis zo af en toe, dan heb je alvast een streepje voor.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van een heuse groep, namelijk: LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit: GOconnectIT (Geodan van den Berg en Swiss Knife zijn inmiddels volledig geïntegreerd) en Geodan. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland!

GOllega's vertellen

GOllega's aan het woord

Waarom

Waarom bij GOconnectIT werken?

  • Toonaangevende klanten
  • Uitdagende projecten
  • Kansen om te leren en groeien
  • Zelfstandig werken
  • Elke dag een verse lunch
  • Ruimte voor initiatieven
Vacatures

Vacatures

Team

Word jij onze nieuwe GOllega?

Word jij onze nieuwe GOllega?

Contact

Meer weten?

Vivienne Kohsiek
HR adviseur
+31612586307

Over Vivienne
Contact person