Ons verhaal

Over GOconnectIT

De wereld van kabels en leidingen, infra en geo-IT is ons domein. De jarenlange kennis en praktijkervaring van GOconnectIT én haar mensen maken het verschil. Of het nu gaat om vooruitstrevende software-oplossingen, conditionering van kabels en leidingen of juridisch advies: we brengen de kabel- en leidingbranche in beweging. Wij werken voor en samen met grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid.

Omdat we op unieke wijze GEO-informatie en kennis voor iedereen beschikbaar maken, brengen wij vernieuwing in de branche en verminderen graafschades. Sinds de oprichting in 2001 hebben wij ons gericht op GIS en de coördinatie van het proces kabels en leidingen bij infrastructurele projecten. Vanuit dit specialisme hebben we baanbrekende technologie voor buitendienstmedewerkers geïntroduceerd. Wat ons drijft zijn mensen en innovatie, met als uitgangspunt het werk van klanten makkelijker én leuker te maken.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van een heuse GOconnectIT Group, een krachtige combinatie van labels en bedrijven, namelijk: GOconnectIT, Geodan, Swiss Knife en GO Wibon (voorheen Geodan van den Berg). Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en ca. 250 medewerkers zijn we hard op weg om een leidende geo-IT speler te worden, zowel in Nederland als daarbuiten!

Wat wij doen
Klanten
Klanten vertellen
Cookies?

Wij gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.