Ontmoet Stephanie

Employee

Stephanie van der Wal

Juridisch adviseur

+31857733650
Ik vind het leuk om het juridische met het technische te verbinden. Een tekenaar zou zeggen: 'Een tekening zegt toch meer dan duizend woorden', terwijl taal juist het instrument van een jurist is. Die werelden bij elkaar brengen is ontzettend leuk! Nu kan dat natuurlijk bij meerdere bedrijven in dezelfde branche, maar GOconnectIT is een jong bedrijf met een gedreven en professionele inslag.

Stephanie geeft juridisch advies met name op het gebied van de ondergrondse infrastructuur. Van het beoordelen en opmaken van VTA’s (verzoeken tot aanpassing), projectovereenstemmingen en eindbeschikkingen tot het geven van advies over de uitleg van complexe kostencomponenten. Maar ook advies over meer algemene leerstukken zoals wanprestatie en onrechtmatige daad, dat laatste bijvoorbeeld in het geval van graafschade. Daarnaast staat Stephanie (al dan niet met collega Rudi) klanten bij in bezwaar en beroepsprocedures.

Weetje
Stephanie staat bekend om haar schoenencollectie, al wil ze geen uitspraken doen over de hoeveelheid hoge pumps en andere schoenen die ze in huis (en in de achterbak van haar auto) heeft.

Onze mensen

Andere GOllega's

Meer