Ontmoet Rens

Employee

Rens Kingma

Marketing Stagiair

+31343575371
Ik heb hiervoor vooral met mediabedrijven samengewerkt. GOconnectIT is een heel andere branche, en om daar dan mijn afstudeerstage te doen is een leuke uitdaging die ik heel graag aan ga!

Rens loopt stage op de marketingafdeling. Daar houdt hij zich vooral bezig met social media en (video)content. Een fijne werksfeer is voor Rens erg belangrijk. Het is lekker als je af en toe goed kan lachen met je collega’s! Ook vindt Rens het belangrijk dat hij niet alleen maar van zijn collega’s leert, maar dat zij ook van hem kunnen leren. 

Weetje
Rens kijkt graag televisie (en was zelf op tv als deelnemer én winnaar van De Zwakste Schakel). Hij volgt veel voetbalcompetities op de voet en zet zijn wekker wanneer op zondagochtend om 7 uur een Formule 1-race begint. Verder speel hij graag games, en gaat hij zo nu en dan naar een pubquiz. Ook speelt Rens al 16 jaar lang waterpolo. Een geweldige sport, omdat het zo intensief is, en het wereldje eromheen is redelijk klein. Met de zomerse toernooien kom je altijd gezellige mensen tegen!

Onze mensen

Andere collega's

Meer
Cookies?

Wij gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.