Ontmoet Jack

Employee

Jack Meijerink

Software ontwikkelaar

+31343575371
Bij GOconnectIT werken we aan software met kaartmateriaal, wat goed aansluit bij mijn geometrische informatica achtergrond. De uitdaging is daarbij dat een monteur in het veld op een eenvoudige manier schetsen kan intekenen, die door het systeem doorgerekend worden, zodat de schetsen in andere (CAD/GIS) systemen kunnen worden ingelezen.

Jack onderhoudt de software voor een aantal specifieke klanten. Verder ondersteunt hij klanten bij het gebruik van deze applicaties en de Klic Beheer omgeving. Tijdens de lunchpauze loopt hij regelmatig een rondje met collega's en af en toe mengt hij zich in de tafeltenniscompetitie.

Weetje
Als het mooi weer is en Jack tijd heeft, gaat hij graag zeilen. Verder houdt hij zijn conditie op peil met spinning en skeeleren. Met Spinning trap je je in het zweet, waarbij je zelf bepaalt hoe diep je gaat. Met skeeleren en zeilen ben je lekker actief bezig in de buitenlucht.

Onze mensen

Andere collega's

Meer
Cookies?

Wij gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.