Ontmoet Floris

Employee

Floris de Klerk

Online marketeer

+31343575371
Ik had nooit verwacht dat ik in de wereld van kabels en leidingen zou werken, maar ik ben totaal verrast hoe leuk het is.

Floris houdt zich vooral bezig met de online vindbaarheid en zichtbaarheid van de GOconnectIT Group. Advertenties maken, campagnes analyseren en verbeteren valt onder zijn verantwoordelijkheid. Hij deelt met zijn marketing- en sales collega's een gezellig kantoor. Tussendoor vindt over de schermen heen en weer afstemming plaats. Vooral veel doen, en niet te lang over soebatten is het uitgangspunt. Er is ruimte voor een grap tussendoor, terwijl Floris de online marketingknoppen bedient om de best mogelijke campagnes op te zetten voor het groeiende productportfolio.

Weetje
Floris en zijn vriendin zijn 'verse' ouders van een baby, dit betekent thuis een beetje heen en weer stiefelen tussen de bank en de eettafel, af en toe een ritje naar het tuincentrum en daarna in de tuin klooien met de nieuwe aankopen. Niet te vergeten: tussendoor te veel kopjes koffie drinken. Helemaal ideaal als er nog een weekendkrant op tafel ligt.

Onze mensen

Andere GOllega's

Meer
Cookies?

Wij gebruiken cookies om het functioneren van onze website te verbeteren. De gegevens worden volledig anoniem verzameld.