Gekleurde Kabels Buiten Swiss Knife
Contact

Arjan van Boheemen

Arjan Van Boheemen

Meer weten over dit project? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

HOV 't Gooi

HOV in ’t Gooi is een gezamenlijk project van de gemeenten Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum en de provincie Noord-Holland. Ook ProRail, Het Goois Natuurreservaat en Rijkswaterstaat zijn nauw betrokken.

De provincie investeert in een frequente, snelle en betrouwbare HOV-verbinding van ’t Gooi met Amsterdam, Schiphol en Almere. Hierdoor wordt Huizen, 1 van de grootste Nederlandse gemeenten zonder station, beter bereikbaar. De uitbreiding en de aanleg van P+R-terreinen met HOV-haltes zorgen ervoor dat ook Blaricum, Eemnes en Laren beter aansluiten op R-NET. Zowel in de contract voorbereidingsfase als in de realisatiefase is GOconnectIT verantwoordelijk voor het kabels en leidingen

Producten en diensten

Onze producten die hierbij passen

Met LOVION van onze Duitse partner ITS bieden we uitgebreide IT-ondersteuning voor technische bedrijfsprocessen. LOVION stelt, door zijn diepe integratie met onder andere GIS- en ERP-systemen informatie als kaarten, asset-data en procesgegevens snel en eenvoudig beschikbaar aan medewerkers. Ontdek wat GOconnectIT voor jou kan betekenen op het gebied van GIS-systemen en consultancy.
De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Met GO InfraMaps zorg je voor een tijdsbesparing en meer nauwkeurige calculatie in de voorbereidingsfase van elk project. Handmatig alle data los raadplegen en doorrekenen is kostenintensief, maar met GO InfraMaps maak je geautomatiseerde berekeningen en weet waar je allemaal mee te maken krijgt. Zodat je sneller, nauwkeuriger en beter voorbereid een tender of uitvoerfase in gaat.
Producten en diensten

Onze diensten die hierbij passen

Advies en begeleiding in het hele proces van kabels en leidingen. Word ontzorgd door onze ervaren projectleiders tijdens verleggingstrajecten of bij juridisch advies omtrent kabels en leidingen.
Voor een goede structuur in de ondergrond zijn juridische kaders noodzakelijk. De conditionering van kabels en leidingen kent diverse, complexe juridische componenten. En dat is precies wat wij al jaren doen.
Producten en diensten

Onze trainingen die hierbij passen

Met de training ‘Hulp bij het CROW 500-proof maken van jouw organisatie’ ben je binnen 1 dag op de hoogte hoe jullie graafschade voorkomen met de CROW 500.
Werk je voor het eerst met de Klic Altijd en Overal Service, of wil je jouw kennis opfrissen en meer uit het systeem halen? In de training ontdek je onder andere uitleg over WIBON, basis rechten en plichten bij graafschade en nog meer handige tips & tricks voor een efficiënt Klic proces.
Tijdens deze cursus komt aan bod hoe grondroerders graafschade kunnen voorkomen en welke rechten en plichten de betrokken partijen in de graafketen over en weer hebben. Dit is met name handig voor werknemers die in de grond-, wegen- en waterbouw werkzaam zijn.