Kantoor Goconnectit Nieuwegein

Stagiair sales / accountmanagement

Wij zoeken een HBO'er (Commerciële Economie, Bedrijfskunde, Marketing & Sales) of MBO'er (Junior Accountmanager, of vergelijkbare studierichting)

Klik op onderstaande button om te solliciteren of vul het formulier in onderaan de pagina. 

> solliciteer direct

GO Salesteam

Op de salesafdeling van GOconnectIT werk je in een team met verschillende accountmanagers die gespecialiseerd zijn in één of meerdere software producten van GOconnectIT. Daarnaast werken wij nauw samen met de Marketing & Communicatie specialisten (o.a online marketing, design, marketing automation).

Graag voegen wij een stagiair toe aan het team die leergierig is en in de toekomst misschien als accountmanager wil gaan werken. Inmiddels hebben veel studenten hun stage met goed gevolg doorlopen bij GOconnectIT, succes verzekerd dus!

Vivienne Kohsiek

Is deze stage wat voor jou?

Vivienne

Solliciteer direct via onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact met mij op, ik vertel je graag meer over deze stage. 

solliciteren

Part of the team

Als stagiair ben je een volwaardig lid van het team en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden (Geen kopieerklusjes dus. Wij streven er sowieso naar een Paperless Office te zijn btw...) Je gaat aan de slag met ons CRM-systeem (Tribe) en ondersteunt onze buitendienst collega's. Daarnaast bieden wij voldoende ondersteuning om uiteindelijk als volwaardig teamlid te kunnen werken. Uiteraard krijg je hierbij hulp en begeleiding, zodat je jouw skills kunt uitbouwen.

Samen vullen we jouw werkzaamheden in zodat deze perfect aansluiten bij jouw opdracht en je leerdoelen. Heb je nog geen opdracht in gedachten, dan kijken we samen naar de eisen van jouw studie en hoe we dit kunnen invullen tot een specifieke opdracht zodat wij als organisatie er iets aan hebben en zodat jij aan alle eisen vanuit de opleiding voldoet.


Wat wij bieden

  • Stagevergoeding

  • Ook tijd voor eigen opdracht

  • Goede begeleiding en faciliteiten

  • Leuke collega's

  • Gezellige activiteiten

Overtuigd? Solliciteer direct

2018 07 17 Robin

"GOconnectIT is een toffe, interessante en informele organisatie. In mijn werk ga ik ervoor om een fijne collega te zijn en resultaten te behalen zodat ik er veel voldoening uit kan halen."
- Robin Mulder - Teamlead Klic

Maak kennis met Robin
Ben jij onze nieuwe GOllega?

Solliciteren

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.goconnectit.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)