HV 2018 August 24 905 Bewerkt

Stagiair MVO

LOCATIQS Group heeft twee labels; Geodan en GOconnectIT. Als stagiair kom je in het HR-team terecht dat bestaat uit collega’s van zowel Geodan als GOconnectIT. Je bent dus werkzaam voor beide bedrijven die samen één MVO-beleid willen ontwikkelen.

De LOCATIQS Group hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). Door bij iedere bedrijfsbeslissing de belangen van verschillende stakeholders af te wegen wil de LOCATIQS Group bijdragen aan een duurzame maatschappij. Hierbij wordt naast het effect op de financiële resultaten ook gekeken naar de impact op milieu en maatschappij voor nu en in de toekomst. 

Klik op onderstaande button om te solliciteren of vul het formulier in onderaan de pagina. 

> direct solliciteren

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Wie zoeken we?

Een meewerkstagiair(e) Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) met een HBO/WO opleiding op het gebied van HR of organisatiekunde. We zoeken iemand die affiniteit heeft met of interesse in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, Duurzaamheid en Veranderkunde.

Je komt terecht in een leerzame omgeving met een ervaren en enthousiast HR team waarmee je op een fijne en gezellige manier kan samenwerken. Je bent een volwaardig teamlid en krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk staan je collega’s voor je klaar om je te begeleiden tijdens je opdracht en je vragen te beantwoorden. Je bent werkzaam voor beide bedrijven en krijgt de mogelijkheid om op alle locaties te werken; Amsterdam, Den Bosch, Nieuwegein en Almelo. Deze opdracht is uitdagend en interessant in verband met het samengaan van onze twee bedrijven; Geodan en GOconnectIT. Een unieke kans om stage te lopen in een omgeving die volop in beweging is. Door deze omstandigheden is geen enkele dag hetzelfde.

Vivienne Kohsiek

Meer informatie

Vivienne

Twijfel je of de opdracht bij je past of heb je andere vragen? Neem dan contact op met mij op (hrm@goconnectit.nl). Of solliciteer direct door op onderstaande button te klikken. 

Solliciteer direct

Waarschijnlijk gelden bepaalde eisen vanuit je opleiding. Gezamenlijk kijken we naar de invulling van je werkzaamheden zodat wij als organisatie tevreden zijn maar jij ook kan voldoen aan je studie eisen. 

Vacature details

Wij zoeken iemand die

 • In kaart brengt wat er al gedaan is op het gebied van MVO;
 • Inzichtelijk maakt welke pijlers van MVO er zijn;
 • Onderzoekt welk van deze pijlers aandacht moeten krijgen binnen de organisatie en de financiële haalbaarheid (kosten/baten analyse) ervan;
 • Een voorstel doet voor een passend MVO beleid;
 • Kan assisteren in eventuele implementatie (afhankelijk van de duur van de stage).
Vacature details

Herken jij jezelf hierin?

 • Ondernemend
 • Nieuwsgierig
 • Zelfstandig
 • Proactief
 • Communicatief vaardig
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste i.v.m. schrijven van een beleidsvoorstel

Romana Website 1

"Tijdens mijn afstudeerproject bij GOconnectIT voelde het zo goed, ik wilde niet meer weg."
- Romana de Wildt

Maak kennis met Romana

Solliciteren

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.goconnectit.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)