6I5a6700

SEO/SEA Specialist

Klik op onderstaande button om te solliciteren of vul het formulier in onderaan de pagina

> direct solliciteren

 

Werken bij GO

Werken bij de nummer één software specialist in de infra-sector en location intelligence/geo-IT? Misschien ben je al afgehaakt omdat dit niet heel sexy klinkt, maar lees toch even verder alsjeblieft. Want wij zijn inmiddels zo’n beetje de heersers van de boven- en ondergrond (dat klinkt al beter, toch?) en de branche is echt hartstikke leuk. Sinds de oprichting hebben wij ons gericht op GIS en de coördinatie van het proces kabels en leidingen bij infrastructurele projecten. Vanuit dit specialisme hebben we baanbrekende technologie voor buitendienstmedewerkers geïntroduceerd en inmiddels zijn we na diverse overnames een leidende groep in het domein van location intelligence.

Wat ons vooral zo leuk maakt is de cultuur: je krijgt de ruimte om jezelf te zijn, je eigen werk in te delen en ideeën uit te voeren. Let's GO!

Vivienne Kohsiek

Ben jij onze SEO/SEA specialist?

Vivienne

Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt. Of solliciteer direct via onderstaande button.

direct solliciteren

Wat ga je doen?

Er voor zorgen dat al onze websites nummer 1 ranken in alle mogelijke zoekmachines. SEO en SEA is jou op het lijf geschreven. Je beheerst de fijne kneepjes van het vak en durft verantwoordelijk te zijn voor de budgetten. Hierbij probeer je elke dag de CPA naar beneden te halen, de CLV juist omhoog en alle kansen die er op online gebied zijn te benutten. Kortom je brengt de online marketing strategie van onze labels GOconnectIT en Geodan naar een hoger niveau. In Nederland, en daarbuiten!

GO Team

Je werkt vanuit een hecht MarCom team samen met verschillende specialisten (oa design, automation, digital, content) aan toffe projecten. Met het team zijn we een onmisbare schakel in het realiseren van de commerciële doelstellingen en groei. We werken dus ook nauw samen met andere afdelingen, zoals onze GOllega's van de business.

naar te top

Jij begrijpt als geen ander hoe je de doelgroep het beste kunt bereiken. Je zorgt ervoor dat (potentiële) klanten onze producten en diensten online vinden en een transactie voltooien, demo aanvragen, whitepaper downloaden, zich inschrijven voor een webinar of contact opnemen. Daarvoor zet je alle technieken in zoals linkbuilding, copywriting, technische SEO, A/B testing en SEA-automatisering.

Flexibiliteit

In deze functie krijg je kortom alle ruimte en vrijheid om jouw creativiteit, analytische vermogens en kunde en kennis van online marketing in te zetten. Zo lever je een belangrijke en directe bijdrage aan de groei van de LOCATIQS Group. Je zult werken voor  de verschillende labels van de groep en er is flexibiliteit wat betreft werklocatie (kantoor Nieuwegein/Amsterdam/vanuit huis).


Wat wij bieden

 • Onderdeel van een hecht en ambitieus team

 • Functie voor 32 – 40 uur p/w

  in overleg
 • Salarisindicatie: 2.500 – 3.750

  afhankelijk van je ervaring
 • 28 vakantiedagen

  en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals reiskostenvergoeding, pensioen, opleidingsbudget
 • Thuiswerken ook in normale situatie mogelijk

  in overleg
 • Laptop en eenmalige bijdrage thuiswerkbureau

Overtuigd? Solliciteer direct

Herken jij jezelf hierin?

 •  HBO of WO diploma, bij voorkeur in de richting van Marketing
 •  Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands
 •  Ook in het Engels kun jij je goed redden
 •  Samenwerken vind je fijn, maar ook zelfstandig kun jij aan de slag
 •  Je bent spontaan, een doorzetter en houdt van een woordgrapje
 •  2+ jaar relevante werkervaring (SEA, SEO en social)
 •  In het bezit van 1 of meerdere Google-certificaten
 •  De laatste trends in online/digital marketing weet jij toe te passen

Ambitie en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van een heuse groep, namelijk: LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit: GOconnectIT (Geodan van den Berg en Swiss Knife zijn inmiddels volledig geïntegreerd) en Geodan. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, maar we begrijpen dat jij jezelf wilt ontwikkelen, en daar worden wij als groep ook beter van. Kom maar op met die goede ideeën dus!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Img 5511
Word jij onze nieuwe GOllega?

Solliciteren

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.goconnectit.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)