Img 0167 2

Medior GIS specialist

Klik op onderstaande button om te solliciteren of vul het formulier in onderaan de pagina.

Let op: voor deze functie is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Please note: Dutch native speakers only.

> direct solliciteren

Belang van GIS en data

De energietransitie is de overgang van energiesystemen gebaseerd op fossiele energiebronnen naar energiesystemen gebaseerd op duurzame en CO2-neutrale energiebronnen. Decentrale opwekkingssystemen gebruiken hernieuwbare bronnen van energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen, windturbines, biomassa, aardwarmte en kleinschalige waterkracht. Om daar gebruik van te kunnen maken, moeten de elektriciteitsnetwerken aangepast en uitgebreid worden.

Om dat te kunnen realiseren, worden GIS-systemen en data steeds belangrijker en zijn nieuwe functionaliteiten noodzakelijk om slimmer te kunnen anticiperen op energievraag en aanbod. Actuele data is een must. Het GIS team van GOconnectIT zorgt er samen met opdrachtgevers voor dat GIS systemen elke dag op de juiste manier presteren. Ook waarborgen we de continuïteit van de processen en ontwikkelen toekomstige functionaliteiten. Wij doen dit in GIS applicaties als Smallworld, Lovion en ArcGIS. Ons team bestaat uit junior en senior GIS specialisten die onze klanten in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten ondersteunen. Wij zorgen voor een interne opleiding en begeleiden je bij het inwerken in deze uitdagende en interessante materie.

Vivienne Kohsiek

Is deze functie wat voor jou?

Vivienne

Neem gerust contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. Al overtuigd? Klik op de button om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Wat ga je doen?

Je draait als medior mee in het GIS team van GOconnectIT. Je ondersteunt opdrachtgevers en de collega’s in het team met gebruik en ontwikkeling van de GIS applicaties Smallworld en Lovion. Jij en je collega’s ontwikkelen GIS producten zoals dashboards, je voert analyses uit en je verbetert veldapplicaties. Dit doe je met bestaande en/of nieuwe technieken. Je bent daarin onderdeel van het development team van onze klanten en van onze eigen GIS-afdeling.

Ambitie en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. GOconnectIT is onderdeel van de LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van toonaangevende bedrijven in de Geo-ICT, bestaande uit Geodan en GOconnectIT. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, ook jij kan jezelf volop ontwikkelen. Kom maar op met die goede ideeën dus!

Job details

Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals reiskostenvergoeding, pensioen en opleidingsbudget
 • Salarisindicatie: 3500 en 4500

  afhankelijk van ervaring
 • Onderdeel van een inhoudelijk en gedreven team

 • Mogelijkheid om thuis te werken

Herken jij jezelf hierin?

 • HBO/WO-opleiding geo-ICT
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kan goed plannen en organiseren
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal
 • Enkele jaren ervaring met SmallWorld is een must, ervaring met Lovion is een pre
 • Klant- en kwaliteitsgericht, proactieve instelling
 • Je toont natuurlijk leiderschap, neemt je collega’s op sleeptouw en je bent zo in staat je uitgebreide ervaringskennis te delen
Ben jij onze nieuwe GOllega?

Solliciteren

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.goconnectit.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)