Img 0167 2

GIS specialist

Klik op onderstaande button om te solliciteren of vul het formulier in onderaan de pagina.

Let op: voor deze functie is beheersing van de Nederlandse taal een vereiste. Please note: Dutch native speakers only.

> direct solliciteren

Belang van GIS en data

De energietransitie is de overgang van energiesystemen gebaseerd op fossiele energiebronnen naar energiesystemen gebaseerd op duurzame en CO2-neutrale energiebronnen. Decentrale opwekkingssystemen gebruiken hernieuwbare bronnen van energie, zoals zonneboilers, zonnepanelen, windturbines, biomassa, aardwarmte en kleinschalige waterkracht. Om daar gebruik van te kunnen maken, moeten de elektriciteitsnetwerken aangepast en uitgebreid worden.

Om dat te kunnen realiseren, worden GIS-systemen en data steeds belangrijker en zijn nieuwe functionaliteiten noodzakelijk om slimmer te kunnen anticiperen op energievraag en aanbod. Actuele data is een must. Het GIS team van GOconnectIT zorgt er samen met opdrachtgevers voor dat GIS systemen elke dag op de juiste manier presteren. Ook waarborgen we de continuïteit van de processen en ontwikkelen toekomstige functionaliteiten. Wij doen dit in GIS applicaties als Smallworld, Lovion en ArcGIS. Ons team bestaat uit junior en senior GIS specialisten die onze klanten in de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten ondersteunen. Wij zorgen voor een interne opleiding en begeleiden je bij het inwerken in deze uitdagende en interessante materie.

Vivienne Kohsiek

Is deze functie wat voor jou?

Vivienne

Neem gerust contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. Al overtuigd? Klik op de button om direct te solliciteren.

Direct solliciteren

Wat ga je doen

De eerste 4-6 maanden word je opgeleid in de GIS applicaties Smallworld en Lovion. Na deze periode ga je consultancy klussen met een senior collega oppakken. Wanneer je er straks helemaal klaar voor bent, zul je zonder hulp van een collega de ontwikkeling kunnen realiseren. 

Je gaat GIS producten ontwikkelen, zoals dashboards, analyses maken en veldapplicaties verbeteren. Dit doe je met bestaande en/of nieuwe technieken. Je bent daarin onderdeel van het development team van onze klanten of van onze eigen GIS-afdeling.

Ambitie en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren zijn we echt hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van de LOCATIQS Group, een krachtige combinatie bedrijven, namelijk: GOconnectIT (Geodan van den Berg en Swiss Knife zijn inmiddels volledig geïntegreerd) en Geodan. Met bijna 250 medewerkers en klanten in binnen- en buitenland zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence. Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, maar we begrijpen dat jij jezelf ook wilt ontwikkelen, en daar worden wij als groep ook beter van. Kom maar op met die goede ideeën dus!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Job details

Wat wij bieden

 • 28 vakantiedagen

  en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals reiskostenvergoeding, pensioen en opleidingsbudget
 • Salarisindicatie: € 2500 en € 3500

  Afhankelijk van je ervaring
 • Onderdeel van een inhoudelijk en gedreven team

 • Thuiswerken is mogelijk in overleg

Herken jij jezelf hierin?

 • Goede communicatieve vaardigheden, Nederlandse taal is een vereiste
 • HBO/WO-opleiding geo-ICT
 • Kennis van ESRI-producten en wordt opgeleid in Smallworld, Lovion
 • Leergierig, resultaat-, klant- en kwaliteitsgericht, proactieve instelling
 • Teamspeler en in staat om in een projectteam te functioneren
Ben jij onze nieuwe GOllega?

Solliciteren

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.goconnectit.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)