MarCom teamfoto

E-commerce marketeer

Klik op onderstaande button om te solliciteren of vul het formulier in onderaan de pagina

> direct solliciteren

 

Werken bij GO

Werken bij de nummer één software specialist in de infra-sector en location intelligence/geo-IT? Inmiddels zijn we namelijk zo’n beetje de heersers van de boven- en ondergrond (dat klinkt al beter, toch?) en de branche is echt hartstikke leuk. Sinds de oprichting hebben wij ons gericht op GIS en de coördinatie van het proces kabels en leidingen bij infrastructurele projecten. Vanuit dit specialisme hebben we baanbrekende technologie voor buitendienstmedewerkers geïntroduceerd en inmiddels zijn we een leidende groep in het domein van location intelligence.

Wat ons vooral zo leuk maakt is de cultuur: je krijgt de ruimte om jezelf te zijn, je eigen werk in te delen en ideeën uit te voeren. Let's GO!

Vivienne Kohsiek

Ben jij onze E-commerce marketeer?

Vivienne

Neem gerust contact met mij op als je nog vragen hebt. Of solliciteer direct via onderstaande button.

direct solliciteren

Wat ga je doen?

Als e-commerce marketeer ben je verantwoordelijk voor alle omzet & winst van de online activiteiten van GOconnectIT. Je neemt initiatief, managed en onderneemt actie om de hoge ambities te behalen. Het analyseren van de markt, het exact in kaart brengen van de veranderende online klantbehoefte en het optimaliseren van de huidige prestaties, klinkt als muziek in je oren. Als voorbeeld behoort de webshop klic-app.nl tot jouw portfolio. Binnen deze niche markt is klic-app.nl en de mobiele KLIC APP de marktleider en heeft het ca. 40.000 gebruikers. Elke dag doe jij je uiterste best het maximale uit SEO, SEA, SMM, Automation, Affiliate marketing en CRO te halen. Data is daarmee de brandstof van je werk. Daarnaast voer je experimenten uit om de prestaties te verhogen.

GO Team

Je werkt vanuit een hecht MarCom team samen met verschillende specialisten (oa design, automation, digital, content) aan toffe projecten. Met het team zijn we een onmisbare schakel in het realiseren van de commerciële doelstellingen en groei. We werken dus ook nauw samen met andere afdelingen, zoals onze GOllega's van de business.

naar de top

Jij begrijpt als geen ander hoe je maximale waarde kunt creëren voor zowel klant als organisatie. Daarnaast meet je de complete klantreis  en optimaliseer je dit waar nodig. Ook draag je zorg over budgettering, rapportages en dashboarding. Je zet hierbij alle mogelijke tactieken in om dit te bereiken zoals linkbuilging, copywriting, technische SEO of A/B testing. Ook vernieuw je het platform met automations, personalisaties of andere nieuwe digital marketing technieken, met als doel dat (potentiële) klanten onze producten en diensten online vinden en een transactie voltooien, demo aanvragen, whitepaper downloaden, zich inschrijven voor een webinar of contact opnemen.

Flexibiliteit

In deze functie krijg je alle ruimte en vrijheid om jouw creativiteit, analytische vermogens en kunde en kennis van online marketing in te zetten. Zo lever je een belangrijke en directe bijdrage aan de groei van de LOCATIQS Group. Je zult werken voor  de verschillende labels van de groep en er is flexibiliteit wat betreft werklocatie (kantoor Nieuwegein/Amsterdam/vanuit huis).


Wat wij bieden

 • Onderdeel van een hecht en ambitieus team

 • Functie voor 32 – 40 uur p/w

  in overleg
 • Salarisindicatie: 2.500 – 3.750

  afhankelijk van je ervaring
 • 28 vakantiedagen

  en de mogelijkheid om bij te kopen
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden

  zoals reiskostenvergoeding, pensioen, opleidingsbudget
 • Thuiswerken ook in normale situatie mogelijk

  in overleg
 • Laptop en eenmalige bijdrage thuiswerkbureau

 • Bonus en thuiswerkvergoeding

 • Veel werkplezier!

Overtuigd? Solliciteer direct

Herken jij jezelf hierin?

 • Je schrijft en spreekt foutloos Nederlands
 • Ook in het Engels kun jij je goed redden
 • Samenwerken vind je fijn, maar ook zelfstandig kun jij aan de slag
 • Je bent spontaan, een doorzetter en houdt van een woordgrapje
 • In het bezit van 1 of meerdere Google-certificaten
 • De laatste trends in online/digital marketing weet jij toe te passen

Jouw profiel

 • In het bezit van een HBO of WO diploma en minimaal 5 jaar ervaring in een e-commerce / data marketing functie
 • Scherpe, analytische blik en goed gevoel voor de relevantie van data
 • Affiniteit met (big) data en een goed commercieel inzicht
 • Het is een pré als je ervaring hebt met Geo-IT

Ambitie en jezelf ontwikkelen?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van een heuse groep, namelijk: LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van bedrijven, bestaande uit: GOconnectIT (Geodan van den Berg en Swiss Knife zijn inmiddels volledig geïntegreerd) en Geodan. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en bijna 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland! Niet alleen de LOCATIQS Group groeit, maar we begrijpen dat jij jezelf wilt ontwikkelen, en daar worden wij als groep ook beter van. Kom maar op met die goede ideeën dus!
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Img 5511
Word jij onze nieuwe GOllega?

Solliciteren

Solliciteer

* Bij het invullen van dit formulier ga je akkoord met het verwerken van je gegevens. Voor meer informatie zie ons privacy statement (www.goconnectit.nl/sollicitatie/privacy-statement-sollicitanten/)