Ovd4560 2
Sector: GO Plan & Connect

GO Plan & Connect Trainingen & Cursussen

Op zoek naar extra kennis, tips & tricks voor het gebruik van GO Appeee, GO WorkFlow of GO FiberConnect? Neem dan deel aan één van de trainingen van GO Plan & Connect. Onze ervaren consultants, trainers en specialisten staan voor je klaar.

Fiberglass Aanleg Istock

Basistraining GO FiberConnect

Aan de slag met GO FiberConnect. Je leert in de basistraining van de algemene werking van het systeem waarmee jij jouw glasvezeluitrolproces kunt optimaliseren. Stap voor stap neemt de trainer jou mee hoe jij de werking van dit systeem onder de knie krijgt.

Graver Op De Rug Gezien Istock 000072174189 Full Grond Open

Training Data & Beheer GO FiberConnect

Inzicht en het mogelijk maken om taken en werkzaamheden te managen in GO FiberConnect zodat iedereen op tijd het werk gedaan krijgt. In de training data & beheer ga je van start met het eigen maken van het data management gedeelte van GO FiberConnect.

Road Construction With Pipes For Laying Optical Fiber Istock 70804445

Schouw training GO FiberConnect

Schouwen is één van de meest cruciale onderdelen van het werk van aannemers en netbeheerders. Daarom wordt in deze gehele training ingegaan om dit onderdeel. Aan de hand van GO FiberConnect optimaliseer en versnel je het schouwproces.

Geodan 004

Civiel training GO FiberConnect

Het uitvoeren van tuinboringen, blaas taken of las taken. In GO FiberConnect zorg je voor de meest efficiënte manier van glasvezel uitrol processen. Tijdens de Civiel training nemen onze experts je mee in alle civiele handelingen waar je mee te maken krijgt en hoe je deze met GO FiberConnect verwerkt.

Wion Is Nu Wibon Goconnectit

Huisaansluiting training GO FiberConnect

Huisaansluitingen realiseer je efficiënt, betrouwbaar en snel met de software GO FiberConnect. Daarom krijg je in deze training uitleg over het handmatig inplannen van de HAS taak, communiceren met klanten en nog meer

Advies Kabels En Leidingen 25 Jpg Bewerkt

Smartplanning training GO FiberConnect

Bepaal de meest optimale planning op basis van jouw werkgebied en -rooster of richt het afsprakenportaal ideaal in. Kom er allemaal achter in de geavanceerde Smartplanning training.

Advies Kabels En Leidingen 25 Jpg Bewerkt

GO Workflow Webinar

Wij hebben gemerkt dat het aanpassen van de planning soms veel werkt vergt. Daarom hebben wij een manier bedacht waarop start- en einddatums van het civiele werk geimporteerd kunnen worden. Wil je hier meer over weten? Kom dan naar het webinar. Het webinar vindt online plaats en duurt maximaal drie kwartier.