Ons verhaal

Over GOconnectIT

Wij zijn trots op wat we doen. Al bijna 17 jaar delen grondroerders, netbeheerders en (semi)overheid in Nederland hun uitdagingen op het gebied van kabels- en leidingen met ons. GOconnectIT realiseert aansprekende oplossingen waarmee doelstellingen worden bereikt. Wat ons drijft zijn mensen en innovatie, met als uitgangspunt het werk van klanten makkelijker én leuker te maken. Dit zorgt voor een verbeterde en meer inzichtelijke ondergrondse infrastructuur en voorkomt graafschade. En omdat er alleen in Nederland al ruim 1,7 miljoen kilometer kabels en leidingen ligt, is het van groot maatschappelijk en economische belang hier zo zorgvuldig en efficiënt mogelijk mee om te gaan.

De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid. Inmiddels is er sprake van een heuse groep, namelijk: LOCATIQS Group. Een krachtige combinatie van labels en bedrijven, bestaande uit: GOconnectIT, Geodan, GO Wibon (voorheen Geodan van den Berg) en Swiss Knife. Met kantoren in Nieuwegein, Amsterdam, Den Bosch en Almelo en ca. 250 medewerkers zijn we een toonaangevende groep in het domein van location intelligence, in binnen- en buitenland!

GOconnectIT heeft zich sinds de start gericht op GIS en de coördinatie van het proces kabels en leidingen bij infrastructurele projecten. Vanuit dit specialisme hebben we baanbrekende technologie voor de buitendienstmedewerkers geïntroduceerd en werken we nu aan GIS voor de hele branche.

Wij zijn GOconnectIT. Wij brengen de kabel- en leidingbranche in beweging.

Wat wij doen
Voor wie wij werken
Klanten vertellen