Aansluitingen GMF

Software voor revisie- en aansluitproces

Direct aan de slag om huisaansluiting te realiseren voor energie en water? Dankzij de software van GO MapForms ben je aangesloten op het DSP waardoor je een verbeterd en versneld revisie- en aansluitproces hebt.

Brochure: Verbeter & Versnel je aansluitproces

Software die zelfs bij kort cyclisch werk het verschil maakt

GO MapForms (GMF) zorgt voor een verbeterd en versneld revisie- en aansluitproces. Door het digitaliseren van de werkmap wordt een stap gezet naar de automatisering van het werkproces en is het mogelijk om binnen 24 uur na aanleg de revisie voor ov, gas, water, elektra, cai en telecom op te leveren aan de opdrachtgever. 

Wie zou voordeel hebben bij het gebruik van GO MapForms?

  • Aannemers
  • Netbeheerders

Bij welke werkzaamheden is het geschikt? Bij kort cyclisch werk, huisaansluitingen, saneringen, herstellen lichtmasten, laadpalen plaatsen, ondergrondse of bovengronds laadpalen.

Kortom GMF is er voor iedereen die wel eens een kabel in de grond legt.

De bewezen oplossing voor versneld aansluitproces

GO MapForms is dé oplossing voor een efficiënt en vereenvoudigd aansluitproces. De bewezen technologie maakt het mogelijk om binnen 24 uur na aanleg revisiegegevens, documenten en foto’s aan te leveren. GOconnectIT kent de werkwijze van aannemers en netbeheerders als geen ander. Met onze technologie is digitalisering en automatisering van het aansluitproces op de put mogelijk. Dit verhoogt de kwaliteit en snelheid, en zorgt ervoor dat klanten voldoen aan de nieuwe eisen van netbeheerders. Inmiddels zorgen onze oplossingen bij alle aannemers en diverse grote netbeheerder voor een versneld en uniform proces.

Ben je een nieuwe gebruiker van GO MapForms, of wil je meer uit het systeem halen? Volg dan de Gebruikerstraining GO MapForms bij de GO Academy

De voordelen

  • Schets maken op een geo-ondergrond

  • Alles automatiseren met API

  • GMF heeft relatie met Klic

  • Koppelen met aanvullende hardware

    Gasleiding beproeven met Bluetooth koppelen en Hogenauwkeurigheid GPS
  • Slimme meter foto functionaliteit

  • Meer dan 200.000 disciplines worden verwerkt

Case:

Volledig digitaal verwerken van afpersgegevens

Esders en GOconnectIT zijn een samenwerking aangegaan om een efficiënter proces te bewerkstelligen rondom het afpersen van gasleidingen. Met DSP en Synfra is het voor aannemers steeds meer van belang om rapporten en data in XML-formaat aan te leveren bij netbeheerders. Natuurlijk kun je papieren formulieren of digitale bestandjes overtypen naar een bestand in het juiste formaat, maar digitalisatie is in volle gang en onontkoombaar. Het reduceert de foutmarge naar nul.

Afperskoffer
Producten en diensten

Andere producten en diensten

GOconnectIT biedt ook handige andere tools binnen het portfolio van GO Cloud

Cloud software
Als je een kabel of leiding in beheer hebt, dan moet je aangesloten worden op KLIC Online van het Kadaster. Door dit te doen via een serviceprovider gaat dit sneller en gemakkelijker dan het zelf te doen. GO Wibon ontzorgt jou bij het volledige aansluitproces. GOconnectIT is de grootste service provider in de WIBON-dienstverlening.
GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
Met GO InfraMaps zorg je voor een tijdsbesparing en meer nauwkeurige calculatie in de voorbereidingsfase van elk project. Handmatig alle data los raadplegen en doorrekenen is kostenintensief, maar met GO InfraMaps maak je geautomatiseerde berekeningen en weet waar je allemaal mee te maken krijgt. Zodat je sneller, nauwkeuriger en beter voorbereid een tender of uitvoerfase in gaat.
De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen. Via deze website vraag je via smartphone, tablet of desktop snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken met de Klic App.
Met GO Appeee worden medewerkers papierloos. Alles wat voorheen op papier plaatsvond, kan gedigitaliseerd worden dankzij het gebruikersvriendelijke GO Appeee. Alle formulieren, bonnen, handleidingen, voorschriften communiceer je digitaal naar de telefoon of tablet van de mobiele medewerker.
Met GO WorkFlow is er een flexibele oplossing om alle processen te stroomlijnen. Volledig web gebaseerd, in Nederland ontwikkeld op basis van input uit de praktijk. GO WorkFlow is reeds in gebruik voor een veelheid aan processen. Van het inplannen van een rioolreiniger tot het aansluiten van VDSL kasten.
Onze bewezen software oplossing optimaliseert en automatiseert alle FTTH werkzaamheden. GO FiberConnect maakt FTTH uitrol eenvoudig. GO FiberConnect is een FTTH uitrol tool gemaakt voor en samen met aannemers.

Download: Informatiebrochure "Verbeter & versnel je aansluitproces"