Release nieuwe Klic App

Nieuwe Klic App - nu met interactieve weergave

1 maart 2020

Per 1 maart worden Klic-meldingen alleen nog maar in zogenaamd vectorformaat uitgeleverd. Dit betekent onder andere scherpere maar ook interactieve weergave. Zo kunnen gebruikers extra informatie over een specifieke kabel of leiding bekijken door hierop te klikken.

GOconnectIT heeft ervoor gezorgd dat de Klic App en Klicbeheer zijn aangepast om dit nieuwe bestandsformaat te kunnen verwerken. Dit is een lang en intensief traject geweest, waar het team wekenlang hard aan heeft gewerkt. We zijn blij en trots dat we kunnen spreken van een geslaagde release. Gebruikers van iOS en Android hebben toegang tot de nieuwste versie van de app en desktopgebruikers kunnen met een nieuwe functionaliteit in Klicbeheer Klic-meldingen eenvoudig raadplagen.

Heb je vragen of behoefte aan ondersteuning?
Onze Servicedesk staat voor je klaar om je uitleg te geven over deze wijziging en de nieuwe versie van de app. Mocht je onverhoopt tegen een issue aanlopen, neem dan contact met ons op zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

KLIC-WIN, wat is dat ook alweer?
Het programma KLIC-WIN vernieuwt de uitwisseling van kabel- en leidinginformatie en richt zich op de toekomst. Informatie over netwerken moet altijd en overal beschikbaar zijn. De naam KLIC-WIN is een samenvoeging van de WIBON (de Nederlandse Wet informatie-uitwisseling bovengrondse en ondergrondse netten en netwerken) en INSPIRE (de Europese richtlijn Infrastructure for Spatial Information in the European Community).

Meer weten?

Neem contact op

Contact person photo
Robin Mulder +31610338764
Vorige item
Volgende item