2018 06 05 Ntp Enschede 15 (1)
Mart de Jong

Meer specifieke informatie?

Mart De Jong

Wil je meer weten over ons product? Bekijk dan onze website over Klic-app.nl. Neem hier ook direct contact op met Mart de Jong.

Klic-app.nl

Klic voor kleine grondroerders & particulieren

De website klic-app.nl is er speciaal voor grondroerders (zakelijk en particulier) die tot 150 Klic-meldingen per jaar doen.  via smartphone, tablet of desktop vraag je snel en eenvoudig een Klic-melding aan. Deze is vervolgens met 1 druk op de knop te bekijken (door 1 of meerdere ontvangers) met de Klic App. Het is niet nodig om een account aan te maken/in te loggen op de Klic App, maar het is wel mogelijk (handig voor intensiever gebruik).

Whitepaper: Veilig graven met digitaal Klic-proces

Online graafmeldingen doen

De Klic App is een gebruikersvriendelijke Klic viewer voor smartphone en tablet (Android, iOs) met een aantal handige functionaliteiten, waardoor de Klic-melding eenvoudig te bekijken is. Met de Klic App hebben gebruikers altijd alle relevante documentatie bij de hand en voldoen zij aan wettelijke verplichtingen, zonder papierwinkel. Dit helpt om graafschade te voorkomen.

Meer dan 150 Klic-meldingen per jaar? Bekijk onze Klic Altijd en Overal Service.

Snel en eenvoudig Klic-meldingen aanvragen doe je via Klic-app.nl. Je bent verplicht een Klic-melding te doen wanneer je machinaal gaat graven. 

Bovendien is het per 1 april 2021 verplicht om de Klic-melding volledig digitaal op de graaflocatie te kunnen bekijken met een viewer zoals de Klic App. Een geprinte versie of een digitale PDF is dus niet voldoende. Bekijk hier de brief van Rijksinspectie Digitale Infrastructuur over deze verplichting.

Iedereen in de graafketen moet daarnaast verplicht de CROW500-richtlijn volgen: overheden, netbeheerders, ontwikkelaars en grondroerders. Per 1 januari 2022 handhaaft Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (voorheen Agentschap Telecom) op de naleving. Informatie over de richtlijn vind je op hulpbijcrow500.nl.

Klic meldingen voor particulieren en klein zakelijke gebruikers

Tot 150 Klic-meldingen per jaar kun je als bedrijf gebruik maken van www.klic-app.nl. Activeer je account om gebruik te maken van aanvullende opties zoals het Klic overzicht, een adresboek voor extra ontvangers en betalen met credits. Lid van Bouwend Nederland of MKB infra? Dan komt je in aanmerking voor korting. Stuur een e-mail naar info@klic-app.nl met je lidnummer om de kortingscode voor www.klic-app.nl te activeren.

Je kunt ook gebruik maken van de Klic App als onderdeel van de Klic Altijd en Overal Service. Doet je bedrijf meer dan 150 Klic-meldingen per jaar? Dan biedt deze totaaloplossing veel voordelen voor een digitaal en geautomatiseerd proces. Ook hier is voor Bouwend Nederland leden een korting van toepassing. Je krijgt een eigen beheeromgeving met handige functionaliteiten. Zo kun je Klic-meldingen inplannen (dus vooruit werken) en toewijzen aan veldmedewerkers, die de Klic-melding (op de put, altijd en overal) kunnen raadplegen met de Klic App. Hiermee wordt voldaan aan de wetgeving (WIBON) en kan ook de afhandeling van de Eis Voorzorg en registratie van proefsleuven worden vastgelegd.

De voordelen

  • Eenvoudig en snel Klic-meldingen doen via klic-app.nl

  • Alle documentatie digitaal bij de hand

  • Thema lagen aan- en uitzetten

  • Positie bepalen met GPS

  • Meten in Klic-tekeningen met digitaal meetlint

  • Eis Voorzorg melding

  • Direct contact opnemen met netbeheerders

Producten en diensten

Andere producten en diensten voor bouw & infra

GOconnectIT biedt ook handige andere tools binnen de sector Bouw & Infra

Bekijk alle producten
GOconnectIT biedt digitale oplossingen ter ondersteuning van het gehele Klic-proces. Ons doel? Het voorkomen van graafschade.
Direct aan de slag om huisaansluiting te realiseren voor energie en water? Dankzij de software van GO MapForms ben je aangesloten op het DSP waardoor je een verbeterd en versneld revisie- en aansluitproces hebt
Met GO WorkFlow is er een flexibele oplossing om alle processen te stroomlijnen. Volledig web gebaseerd, in Nederland ontwikkeld op basis van input uit de praktijk. GO WorkFlow is reeds in gebruik voor een veelheid aan processen. Van het inplannen van een rioolreiniger tot het aansluiten van VDSL kasten.
Met GO Appeee worden medewerkers papierloos. Alles wat voorheen op papier plaatsvond, kan gedigitaliseerd worden dankzij het gebruikersvriendelijke GO Appeee. Alle formulieren, bonnen, handleidingen, voorschriften communiceer je digitaal naar de telefoon of tablet van de mobiele medewerker.
Onze bewezen software oplossing optimaliseert en automatiseert alle FTTH werkzaamheden. GO FiberConnect maakt FTTH uitrol eenvoudig. GO FiberConnect is een FTTH uitrol tool gemaakt voor en samen met aannemers.
Als je een kabel of leiding in beheer hebt, dan moet je aangesloten worden op KLIC Online van het Kadaster. Door dit te doen via een serviceprovider gaat dit sneller en gemakkelijker dan het zelf te doen. GO Wibon ontzorgt jou bij het volledige aansluitproces. GOconnectIT is de grootste service provider in de WIBON-dienstverlening.
Met GO InfraMaps zorg je voor een tijdsbesparing en meer nauwkeurige calculatie in de voorbereidingsfase van elk project. Handmatig alle data los raadplegen en doorrekenen is kostenintensief, maar met GO InfraMaps maak je geautomatiseerde berekeningen en weet waar je allemaal mee te maken krijgt. Zodat je sneller, nauwkeuriger en beter voorbereid een tender of uitvoerfase in gaat.

Download: Veilig graven met digitaal Klic-proces