Overname Swiss Knife door GOconnectIT

Swiss Knife onderdeel van GOconnectIT

4 februari 2019

Met deze tweede overname in korte tijd geeft GOconnectIT haar ambities als GEO-IT speler in de Infra-branche verder vorm. Zo kan de graafketen beter bediend worden en wordt het mogelijk om alle administratieve processen eenvoudig te stroomlijnen met behulp van diverse apps op smartphone en tablet. Swiss Knife levert cloud oplossingen en apps voor de binnen- en buitendienst aan een grote klantenbasis in met name de glasvezel sector en de aannemerij. Van meer dan 50% van alle glasvezel aansluitingen in Nederland loopt de planning tot de aansluiting via de systemen van Swiss Knife.

PLANRRR
is een cloud oplossing om de binnen- en buitendienst te integreren en bedrijfsprocessen in een workflow te definiëren. Het APPEEE platform stelt buitendienst medewerkers in staat veel tijd te besparen met digitale werkbonnen, inspecties, bezoekverslagen, urenregistratie, enquêtes en meer. De software oplossingen van Swiss Knife worden onder meer gebruikt door Van Voskuilen, Allinq, BAM, Van Gelder en VolkerWessels Telecom.

GOconnectIT is verheugd deze nieuwe fase in te gaan, en overtuigd van de mogelijkheden die het de branche en haar klanten in de toekomst zal bieden. Met het toevoegen van Swiss Knife aan de GOconnectIT Group werken we verder aan onze visie waarin het beheer van geo-data op kantoor en het raadplegen en inwinnen van data in het veld centraal staat.

Meer weten?

Neem contact op met

Contact person photo
Matty van Leeuwen +31857733650
Vorige item
Volgende item
Quote
Door de krachten te bundelen met GOconnectIT versnelt Swiss Knife haar groei op zowel product-technisch als organisatorisch vlak. De cultuur is zeer vergelijkbaar en de producten complementair. Samen gaan we  zorgen voor echte first time right processen voor de klant met minimale administratieve ballast.

Renzo Lunenberg - Directeur Swiss Knife

Testimonial image