Img 20210624 Wa0001 (1)

GOconnectIT Group wordt LOCATIQS Group

16-08-2021

GOconnectIT en Geodan gaan samen verder onder een nieuwe naam: LOCATIQS Group. Een nieuwe en klinkende naam met een duidelijke link naar het domein van location intelligence dat de samenwerkende merken en labels binnen de groep verbindt.

Inspirerende missie, scherpe positionering
Edwin van Rooijen, directeur GOconnectIT: "Al onze merken en labels combineren de verbindende kracht van locatie, met data, domeinkennis én innovatieve technologie. Een unieke combinatie die ons een scherpe positionering in de markt geeft. En die ons helpt bij het realiseren van de inspirerende missie om samen de wereld een stukje veiliger, slimmer en duurzamer te maken."

Finding value in every location 
Met de naam LOCATIQS Group, het nieuwe logo én de bijbehorende pay-off: finding value in every location, vertellen we duidelijk wie we zijn en wat we als groep doen. Daarbinnen blijven de merken Geodan en GOconnectIT onveranderd en krachtig hun eigen markten bedienen. Bert Scholten, algemeen directeur bij Geodan: "Twee ijzersterke merken met leidende posities in verschillende sectoren. Waar nodig kunnen ze gezamenlijk optrekken en vanuit de synergie nóg betere oplossingen bieden aan huidige en bestaande klanten."

Synergie in woord én beeld
Met de nieuwe naam en het logo wordt de core-activiteit van de groep krachtig verwoord en verbeeld. Edwin van Rooijen: "Het logo is een bewerking van de bekende locatie pointer. En ook de kleuren vertellen een verhaal: zo staat het grijs voor stabiel, solide en zakelijk, terwijl paars inventiviteit, inspiratie en originaliteit uitstraalt." Bert Scholten: "Dat paars is trouwens ook pure synergie, en wat je krijgt als je de clubkleuren van GOconnectIT (blauw) en Geodan (rood) mixt. Ja, samen zijn we klaar voor een duurzaam succesvolle toekomst!"