GO MapForms tips

Drie handige tips voor het gebruik van GO MapForms

27 mei 2019

Soms komen tijdens een training andere vragen naar voren. Dit was ook het geval de introductietraining bij A. Hak over de nieuwe GO MapForms module ‘Technisch Gereed’ (zie hieronder voor toelichting). De antwoorden op deze algemene gebruikersvragen  kwamen rechtstreeks uit het veld. Collega-werkvoorbereiders gaven elkaar enthousiast tips en tricks, die we uiteraard ook graag met andere gebruikers delen:

  1. Filteren op monteur is mogelijk én heel handig
    In het hoofdoverzicht van GMF Beheer staat een zoekbalk. Door hier de naam van de monteur in te voeren, zie je uitsluitend de opdrachten die door deze monteur worden uitgevoerd.

  2. Het is mogelijk om twee nulpunten in te tekenen
    In de GMF App kun je in de schets meerdere nulpunten toevoegen. Bekijk de korte handleiding voor een stapsgewijze toelichting.

  3. Monteur toewijzen per discipline
    Met de nieuwe module kun je in GMF Beheer monteurs toewijzen per discipline, dus per werkopdracht kun je meerdere monteurs koppelen.

Extra tip over EV-melding in een Klic-melding
Tijdens de training kwam tussendoor ook een vraag over hoe je een Eis Voorzorg-melding (EV) snel kan vinden in een Klic-melding. Dat kan door de Klic-melding in Klic Beheer aan je account te koppelen en met de Klic App te bekijken, bijvoorbeeld via tablet of de desktop Windows App via Windows 10.

Nieuwe module ‘Technisch Gereed’
Een verzoek van veel aannemers was om direct op de graaflocatie met de GO MapForms App het TG-bericht aan DSP op te leveren, zonder de verplichting om ook meteen het AGA bericht mee te sturen. Dit is nu mogelijk met deze nieuwe module. Bovendien ontstaat er meer grip op het werkproces, omdat je werkopdrachten kunt aansturen op discipline-niveau.

Interesse in de nieuwe module ‘Technisch Gereed’ of behoefte aan een algemene training voor procesoptimalisatie? Neem contact op met Tim Vrijsen en plan direct een afspraak.

Meer weten?

Neem contact op

Contact person photo
Tim Vrijsen +31623689541
Vorige item
Volgende item