Nieuws

Op bezoek bij project RijnlandRoute

Werken aan een verbeterde doorstroming in regio Holland Rijnland

GOconnecIT is FD Gazelle

GOconnectIT is FD Gazelle

GOconnectIT behoort tot de snelst groeiende bedrijven en mag zich ook dit jaar wederom FD Gazelle noemen.

Aanpak Ring Zuid

In Groningen is GOconnectIT betrokken bij het project Aanpak Ring Zuid waarbij 12 kilometer van de ringweg wordt gereconstrueerd en deze gedeeltelijk ondergronds komt te liggen met daar bovenop een stadspark. Voor de Combinatie Herepoort zijn collega's Otmar Beltman en John Muis druk aan het werk om te coördineren dat kabels & leidingen van derden op tijd worden verlegd en ongestoord blijven liggen gedurende de uitvoering van de civiele werkzaamheden. 

Aantal graafschades in 2016 gelijk gebleven

Uit de cijfers van toezichthouder Agentschap Telecom blijkt dat het aantal graafschades ten opzichte van de graafmeldingen in 2016 gelijk is gebleven. Een daling is noodzakelijk om de doelstelling van (minder dan) 25.000 graafschades in 2019 te behalen. Deze doelstelling is tijdens het Kabel- en Leidingoverleg (KLO) in 2014 door de branche bepaald.

Nieuwe vacature: Support Medewerker Applicaties

Ben of ken jij onze nieuwe Support Medewerker Applicaties? Bekijk de vacature! http://www.goconnectit.nl/nl/vacature/support-medewerker-applicaties

GOconnectIT wint Europese aanbesteding Stedin

Stedin kiest voor digitale schetsoplossing GO MapForms

Een Klic-aanvraag doen, Altijd en Overal!

Stel je voor dat iedereen overal en op elk moment Klic-meldingen kan doen, ongeacht het soort apparaat (smartphone, tablet of desktop)! De Klic Aanvraag Service maakt dit mogelijk.

Nieuwe vacature: Software Ontwikkelaar (GIS)

Kom jij ons team versterken als GIS Ontwikkelaar, of ken jij iemand die perfect bij ons zou passen? Wij zijn hard aan het groeien en hebben mooie projecten bij aansprekende klanten. Bekijk de vacature en reageer:

https://www.linkedin.com/jobs/view/251414206/

Projectleider Kabels en Leidingen Gezocht

Word jij onze nieuwe collega? Wegens gunning van een mooie opdracht (en nog meer in het verschiet) zijn wij op zoek naar een Projectleider Kabels en Leidingen. Bekijk de vacature en reageer:

http://www.goconnectit.nl/nl/vacature/projectleider-kabels-en-leidingen-0

GOconnectIT zoekt telefoniste/receptioniste (20-24 uur)

In verband met organisatiegroei zoekt GOconnectIT een telefoniste/receptioniste. Een leuke parttime functie, op een fijn kantoor met prettige collega's.

Bekijk hier de vacaturedetails en solliciteer direct.

 

Pagina's

Adres

Fultonbaan 52
3439 NE Nieuwegein

Postbus 1543
3430 BM Nieuwegein

T: 0343 – 575 371
E: info@goconnectit.nl

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Terug naar boven