GOconnectIT

GOconnectIT is een dynamisch bedrijf dat zich volledig richt op de kabel- en leidingenbranche. Wij bieden vooruitstrevende software oplossingen en dienstverlening op het gebied van GIS en buitendienst-automatisering. Daarnaast zijn wij dé specialist op het gebied van verleggingstrajecten kabels en leidingen. Ter ondersteuning van de specialisten die dit proces leiden wordt een eigen GIS-applicatie ingezet om de inzichtelijkheid voor alle betrokkenen in het proces te optimaliseren.

De combinatie van praktijkkennis en ICT, dát is de kracht van GOconnectIT. In al onze producten en diensten is deze combinatie terug te vinden.

Over ons

GOconnectIT is opgericht door mensen met ervaring bij netbeheerders en in de aannemerij. Zij hebben zelf in de sleuf gestaan en weten precies wat er speelt in de markt. Met deze kennis op zak hebben zij software oplossingen en diensten uitgedacht die naadloos aansluiten op de wensen van de branche. Een krachtige basis voor een bedrijf dat zich uitsluitend richt op het kabel- en leidingensegment!

Dankzij onze focus op deze branche kunnen we zeer specifieke oplossingen bieden voor de knelpunten die we signaleren. We komen proactief met nieuwe functionaliteiten of diensten, vaak al voordat de markt een concrete vraag heeft geformuleerd. Dit alles vanuit de drang om de eerste én de beste te zijn in alles wat we doen. U begrijpt het al: innovatie staat bij GOconnectIT zeer hoog in het vaandel.

Betrokken medewerkers die kwaliteit leveren zijn hierbij cruciaal. We zijn trots op ons team van ruim 30 professionals en we zorgen ervoor dat zij hun talenten kunnen benutten in een informele, open en flexibele bedrijfscultuur. Dit maakt dat mensen in een prettige omgeving kunnen werken aan producten waar ze trots op zijn. Onze klanten voelen zich ook goed bij deze combinatie van praktische oplossingen en een positieve organisatie: Wij werken inmiddels voor vrijwel alle vooraanstaande bedrijven in onze branche.

Innovatie

Al bijna vijftien jaar bieden wij innovatieve, specialistische ICT-oplossingen voor de infra-wereld. Een grote groep ontwikkelaars in combinatie met de aanwezige praktijkkennis maakt ons een betrouwbare organisatie die zich continue bezighoudt met positieve vooruitstrevende ontwikkelingen. Waar het gebruik van tablets en smartphones bij veel bedrijven net pas van de grond komt zijn wij al weer bezig met innovatieve zaken als augmented reality en nieuwe technieken om revisie in te winnen. Zaken doen met een bedrijf dat verder kijkt dan vandaag, dat kunnen we onze klanten beloven.

 

Adres

Fultonbaan 52
3439 NE Nieuwegein

Postbus 1543
3430 BM Nieuwegein

T: 0343 – 575 371
E: info@goconnectit.nl

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Terug naar boven