GIS

GIS staat voor Geografisch Informatie Systeem. Dergelijke systemen worden gebruikt voor het inwinnen, beheren en visueel maken van informatie, gekoppeld aan een plek. Binnen GOconnectIT is de GIS-afdeling een belangrijke pijler. In al onze producten en diensten komt de kennis van GIS-systemen terug. We werken aan bestaande applicaties van klanten en daarnaast leveren en implementeren we GIS-applicaties die we zelf hebben ontwikkeld.

Beheer en Onderhoud

GOconnectIT beheert, onderhoudt en ontwikkelt GIS-applicaties voor diverse grote netbeheerders en overheidsinstellingen. Onze ontwikkelaars zijn ervaren experts op het gebied van Geografische Informatie Systemen. Samen met u gaan ze altijd op zoek naar de best passende oplossing.

ATLAS

Wij leveren ons eigen ATLAS GIS-systeem voor het beheren van kabel- en leidingnetten aan verschillende aannemers, netbeheerders en projectorganisaties. ATLAS is gebaseerd op  Smallworld ™ Core Spatial Technology, een product van GE Energy dat een krachtige architectuur biedt voor verschillende applicaties en waarvoor GOconnectIT inmiddels Solutions Provider is.

ATLAS is modulair opgebouwd en ondersteunt bij het plannen, ontwerpen en aanleggen van telecomnetwerken en distibutiesystemen voor gas, water en elektriciteit. Het integreert met andere systemen en is eenvoudig aan te passen. Hierdoor zijn we in staat om snel in te spelen op uw specifieke wensen. Daarnaast kunnen wij het ATLAS GIS systeem hosten in ons eigen datacenter, zodat u zich met een gerust hart kunt focussen op uw core business.

LOVION

Met LOVION van onze Duitse partner LOVION BIS bieden we u uitgebreide IT-ondersteuning voor uw technische bedrijfsprocessen. Lovion stelt informatie uit GIS-systemen snel en eenvoudig beschikbaar aan medewerkers op kantoor (desktop) en in het veld (laptop, tablet, smartphone). Aannemers en netbeheerders die gebruik maken van LOVION kunnen bijvoorbeeld een gaslek zoeken in het veld en dit volledig digitaal uitvoeren op kantoor. Met LOVION stuurt u gemakkelijk op tijd, kwaliteit en kosten, kunt u effectiever plannen en bent u er zeker van dat alles goed is gedocumenteerd. 

Adres

Fultonbaan 52
3439 NE Nieuwegein

Postbus 1543
3430 BM Nieuwegein

T: 0343 – 575 371
E: info@goconnectit.nl

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Terug naar boven