Bij ons werken

Wil jij je talenten inzetten bij GOconnectIT en meebouwen aan onze snelgroeiende organisatie? Mooi! Wij zijn op zoek naar proactieve probleemoplossers die nét even verder denken en zo tot de mooiste innovaties komen. Neem contact op en vertel ons hoe jij onze leidende positie in de kabel- en leidingenbranche kunt versterken.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Financieel Medewerk(st)er gezocht!

Ben jij de energieke doorzetter die onze afdeling Finance komt versterken? Wij zijn op zoek naar jou!

Over de functie

Medewerkers zijn het hart van onze organisatie. Wij vinden het erg belangrijk om de juiste mensen te werven die passen bij onze cultuur en zich van daaruit verder ontwikkelen, zodat de motivatie en betrokkenheid hoog blijft. Daarmee kunnen wij als bedrijf succesvol zijn in wat we doen, namelijk het in beweging brengen van de kabel- en leidingenbranche.

Projectleider Kabels en Leidingen

GOconnectIT is op zoek naar een nieuwe collega die als Projectleider (m/v) verantwoordelijk wordt voor het proces kabels en leidingen bij (grote, landelijke) infrastructurele projecten. Als Projectleider bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van verleggingstrajecten kabels en leidingen, waarbij jij de kosten, kwaliteit, voortgang en capaciteit van de uitgevoerde verleggingen bewaakt.

GIS Ontwikkelaar

GOconnectIT is een snelgroeiende organisatie die zich richt op het aanbieden van innovatieve, specialistische ICT-oplossingen voor de infra-wereld. Vanwege de groei zijn we op zoek naar een GIS ontwikkelaar (m/v) die zich bezig houdt met de ontwikkeling en onderhoud van GIS applicaties, gebaseerd op Smallworld GIS software.

Adres

Fultonbaan 52
3439 NE Nieuwegein

Postbus 1543
3430 BM Nieuwegein

T: 0343 – 575 371
E: info@goconnectit.nl

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Terug naar boven