Bij ons werken

Wil jij je talenten inzetten bij GOconnectIT en meebouwen aan onze snelgroeiende organisatie? Mooi! Wij zijn op zoek naar proactieve probleemoplossers die nét even verder denken en zo tot de mooiste innovaties komen. Neem contact op en vertel ons hoe jij onze leidende positie in de kabel- en leidingenbranche kunt versterken.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

Accountmanager

Wil jij werken in een informele en ondernemende omgeving en daarnaast onze klanten echt verder helpen bij het optimaliseren van hun processen? Solliciteer dan nu en ga onderdeel uitmaken van een team dat het verschil wil maken in de kabel- en leidingbranche!

Support Medewerker Applicaties

GOconnectIT is een snelgroeiende organisatie die zich richt op het aanbieden van innovatieve, specialistische ICT-oplossingen voor de infra-wereld.

Projectleider Kabels en Leidingen

GOconnectIT is op zoek naar een nieuwe collega die als Projectleider (m/v) verantwoordelijk wordt voor het proces kabels en leidingen bij (grote, landelijke) infrastructurele projecten. Als Projectleider bestaan jouw dagelijkse werkzaamheden uit het coördineren van verleggingstrajecten kabels en leidingen, waarbij jij de kosten, kwaliteit, voortgang en capaciteit van de uitgevoerde verleggingen bewaakt.

GIS Ontwikkelaar

GOconnectIT is een snelgroeiende organisatie die zich richt op het aanbieden van innovatieve, specialistische ICT-oplossingen voor de infra-wereld. Vanwege de groei zijn we op zoek naar een GIS ontwikkelaar (m/v) die zich bezig houdt met de ontwikkeling en onderhoud van GIS applicaties, gebaseerd op Smallworld GIS software.

Adres

Fultonbaan 52
3439 NE Nieuwegein

Postbus 1543
3430 BM Nieuwegein

T: 0343 – 575 371
E: info@goconnectit.nl

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Terug naar boven