Bij ons werken

Wil jij je talenten inzetten bij GOconnectIT en meebouwen aan onze snelgroeiende organisatie? Mooi! Wij zijn op zoek naar proactieve probleemoplossers die nét even verder denken en zo tot de mooiste innovaties komen. Neem contact op en vertel ons hoe jij onze leidende positie in de kabel- en leidingenbranche kunt versterken.

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

GIS Ontwikkelaar

Ben jij betrouwbaar, klantgericht, innovatief en betrokken en heb je ambities als GIS ontwikkelaar, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Junior GIS Ontwikkelaar

Ben jij betrouwbaar, klantgericht, innovatief en betrokken en heb je ambities als GIS ontwikkelaar, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

GIS/CAD tekenaar

Ben jij een betrouwbare, klantgerichte, innovatieve en betrokken GIS/CAD tekenaar, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Als GIS/CAD tekenaar ben je verantwoordelijk voor het beheren en het actueel houden van het Geografische Informatiesysteem ATLAS Infra en de daarvan afgeleide geo-informatieproducten.

Projectleider kabels en leidingen

Ben jij een betrouwbare, klantgerichte, innovatieve en betrokken projectleider, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Junior Projectleider kabels & leidingen

Ben jij een betrouwbare, klantgerichte, innovatieve en betrokken ondernemer met ambities in projectleiding, dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Adres

Fultonbaan 52
3439 NE Nieuwegein

Postbus 1543
3430 BM Nieuwegein

T: 0343 – 575 371
E: info@goconnectit.nl

Vrijblijvend informatie aanvragen

Wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

Terug naar boven